Bardh Shala debuterte med ekte hattrick

FANTASTISK DEBUT:Bardh Shala scoret ekte hattrick i sin første kamp for Rilindja. Alle foto: Andreas Lindbæk

FANTASTISK DEBUT:Bardh Shala scoret ekte hattrick i sin første kamp for Rilindja. Alle foto: Andreas Lindbæk

Rilindja kan gå mot et historisk opprykk til 3. divisjon. Lagets nye forsterkning scoret tre mål i debuten.

FORNØYD MED 2.OMGANG: David Brocken ba spillerne spille med hodet og ikke hjertet i andre omgang. Laget scoret alle sine fem mål etter pause.

GOD DEBUT: – Vi har fått en erfaren spiller i Qendrim Lipoveci (t.v), sier David Brocken.

BENKET: Bardh Shala mener selv han er i sitt livs dårligste form. Men han scoret likevel ekte hattrick i den ene omgangen han spilte. Her fra oppvarmingen i pausen.

MEGET GOD: Spissen Alban Shipshani var svært aktiv på topp for Rilindja. Spissen scoret ett mål på straffe. Et straffespark han måtte ta to ganger.

OSLO: Bardh Shala (23) spilte sin første kamp på over ett år tirsdag, da han kom inn etter pause for sin nye klubb Rilindja i toppkampen mot Hammersborg. Og spissen markerte seg umiddelbart med å score tre mål på rappen.


– Jeg er i mitt livs dårligste form, så det viser at bunnivået mitt er bra. Det kan bli mye glede av meg fremover, sier en fornøyd Bardh Shala etter kampen.

Gleden på vei tilbake

Hammersborg startet tirsdagens toppoppgjør best og ledet 1-0 til pause. I pausen bestemte trener David Brocken seg for å sette inn sin nye spiss Bardh Shala og legge om til to spisser. Dette trekket skulle vise seg å være meget lurt.

Først dunker Flamur Loku inn utligningen etter kun to minutter spill, mens en meget god Alban Shipshani sendte Rilindja i ledelsen på straffespark like etter.

Se terminliste og tabell her

De tre siste målene sørget den nye spissen med erfaring fra Vålerenga, Skeid, Notodden og Strømsgodset for.

LES OGSÅ: 4. divisjonsklubb hentet Godset-spiller

Dagens mann på Tørteberg er svært glad for at han har signert for Rilindja.

– Jeg slet med personlige problemer og skader i tiden jeg var i Strømsgodset. Det gikk ikke som forventet. Men nå merker jeg at spillegleden er på vei tilbake, sier Bard Shala, som kommer fra Hauketo.

Spissen selv mener at han er i sitt livs dårligste form, men han forventer at han kan spille 90 minutter om to uker.

– I dag har jeg tre mål på tre avslutninger. Jeg sammenligner meg selv med Inzhaghi. Dette er min spisskompetanse, sier Bard Shala, som har spilt på toppnivå siden han var 15 år.

LES OGSÅ: VIF-gutter med suksess i Skeid

Går for historisk opprykk

Klubben Rilindja ble stiftet av albanere i Oslo på slutten av 80-tallet og de har klubbhuset sitt på Trosterud. Hjemmekampene blir spilt på Bjølsen og laget topper 4.divisjon med samme poengsum som Vollen. Laget har aldri vært høyere enn 4. divisjon, men dagens mannskap kan sørge for at det blir et historisk opprykk.

David Brocken har trent laget i tre år og mener at spillerne er mer enn gode nok til å rykke opp.

– Målet før sesongen var topp fire. Vi har nå møtt alle lagene og vi tror at vi kan rykke opp. Men nå er det veldig viktig at vi har rett fokus fremover, sier Brocken, som også trener damelaget til Kolbotn.

Laget har også blitt forsterket med tidligere Lyn-spiller Qendrim Lipoveci.

– Jeg valgte å ikke fortsette i Lyn. Jeg snakket med noen Addeco-klubber før jeg signerte med Rilindja og jeg takket også nei til Skeid. Jeg føler meg veldig hjemme her i Rilindja og laget har mye kvalitet, sier Qendrim Lipoveci, som spilte for Fram Larvik i fjor.

Både han og Bardh Shala har ambisjoner med klubben.

– Vi går for opprykk, sier de.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.