Gå til sidens hovedinnhold

- Bare bra med flere restauranter

Eier av restaurant Kokkamok i Nydalen ønsker en ny restaurant rett oppe i veien velkommen. - Generelt mer aktivitet i området er bare bra for oss, sier Tommy Olsen.

Kokkamok i Nydalsveien 17 ble etablert i 2005, og en av restauranteierne, Tommy Olsen, tror slett ikke at enda en restaurant litt lenger opp i veien, vil bli negativt for driften.

- Mer aktivitet er bare bra. Og særlig en restaurant til som blir liggende utenfor "torget", som oss, slik at den generelle aktiviteten i Nydalen blir mer spredd, sier Olsen, som selv bor på Kjelsås.

Samarbeid med BI

Kokkamok ligger vegg i vegg med Studentenes hus (BI), og restauranten samarbeider med skolen om forskjellige arrangementer.

- Blant annet leverer vi mat til alle av skolens studenttreff. Ellers er Kokkamok både en cafe og restaurant med småretter, men også tradisjonelle hovedretter. Vi har plass til nesten 300 personer inne, og 300 personer "i" uteserveringen mot Akerselva. Vårt konsept skal fange både næringsliv, skoleliv, og lokalbefolkningen, og vi satser også på større arrangementer som bryllup, dåp, konfirmasjon og julebord. Men Kokkamok har også sportslige innslag.

- Vi samarbeider også med Vålerenga (VIF). Forrige lørdag hadde vi 220 gjester til middag før landskampen, forteller Olsen.

Øker omsetningen

Olsen kan fortelle om en omsetningsøkning siden starten for halvannet år siden.

- Det er gledelig at flere og flere bruker Nydalen. Likevel, Nydalslivet stilner noe etter kontortid. Men etterhvert regner vi med at skillet mellom før og etter klokken fire på hverdagene blir mindre, sier Olsen, som slett ikke har noe imot en ny stor høyskole i Nydalen, på størrelse med BI

- Det sier vi klart ja takk til, sier Olsen.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar