*Nettavisen* Nyheter.

Bare Egil Band på Stoppestedet

Presenterer sine nyeste låter på lørdag. Foto:L. P. Lorentz

Bare Egil Band spiller nytt materiale på Stoppestedet Ungdomshus førstkommende lørdag.

Lilleaker: Bare Egil Band er for tiden på en eksklusiv akustisk miniturne. Lørdag står trubaduren Egil Hegerberg på scenen på Stoppestedet. I løpet av turneen "Slem Kjøpmann Tur 2008" har bandet blant annet vært i Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim.

Lager plate

Under konsertene er det gjort opptak med tanke på Bare Egil Bands nye plate.

- Vi kommer til å gjøre opptak på Stoppestedet også. Forhåpentligvis sitter et av opptakene fra en av konsertene, hvis ikke får vi bruke det beste fra forskjellig konserter, sier Hegerberg.

Samtlige konserter starter relativt tidlig på kvelden. Ifølge Hegerberg er dette for å forhindre at publikum blir så entusiastiske og ukritiske at de jubler så mye at det virker urealistisk på innspillingene

Tilbake på Lilleaker

Det er ikke første gangen Bare Egil Band spiller på Stoppestedet.

- Jeg var her for noen år siden og det var veldig hyggelig. Ungdom er et kult publikum å spille for. De er åpne og hører etter. De har enda ikke fått den vrangforestillingen som mange voksne har, at de må drikke seg fulle på konsert.

Advarer

Den nye plata er planlagt utgitt høsten 2008.

- Jeg har mange nye låter som jeg har skrevet i forbindelse med radioprogrammet Radiofront på P2. Jeg fikk nemlig i oppdrag å skrive en låt om et bestemt tema til hver sending, og det er dette som blir grunnlaget for den nye plata, forteller Hegerberg.

Han håper mange tar turen på konsert.

- Jeg er en type som prøver å underholde og være morsom. Hvis folk kjenner til det jeg driver med og synes det har underholdningsverdi, kommer de til å kose seg på lørdag. Synes de jeg er en patetisk dust, kommer de naturlig nok ikke til å ha det gøy, sier han og legger til en advarsel:

- Det kan være greit å vite at jeg nesten bare kommer til å spille nytt mareriale. Så folk som er mest interessert i å høre de gamle låtene mine, vil bli skuffa. Men mye av det nye jeg har laga er veldig ok, så jeg tror det blir bra.

Dørene på Stoppestedet åpner klokken 20.00. Billetter kjøpes i døren, kroner 50. Arrangementet er rusfritt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag