RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bare Egil i skatepark


Bare Egil er en av mange som skal spille under Dyvekes bru på Øyafestivalen. ARKIVFOTO
Bare Egil er en av mange som skal spille under Dyvekes bru på Øyafestivalen. ARKIVFOTO
Årets Øyafestival byr på en alldeles ny scene - like utenfor festivalområdet, der blant annet Bare Egil dukker opp.

GAMLEBYEN: I samarbeid med Juvenile Rock Club og Gamlebyen Sport og Fritid har Øyafestivalen i år nemlig etablert en ny festivalscene.

Her blir det gratis inngang for alle - både de over og de under atten år.

Skateparken byr på både konserter og skateturnering under festivalen.

Søt hevn

Juvenile Rock Club starta som følge av at noen jenter fra Jordal synes det var en viss sjarm i det å gå på konsert. Imidlertid er det enklere sagt enn gjort når du er under de berømte atten, og dermed starta de like gjerne sin egen rockeklubb, som har trukket både kjente og litt mindre kjente navn de siste åra. Jentene tok sin egen søte hevn og lot Dum Dum Boys, Backstreet Girls, Heroes & Zeros og Big Bang spille for folk med øvre aldersgrense atten år.

Og et slikt initiativ går ikke upåakta hen i de etablerte musikkmiljøer. Øyafestivalen skriver i en pressemelding om det ferske samarbeidet: "Juvenile Rock Club er den mest kredible ungdomsrockeklubben i Oslo".

Egen scene

Og dermed ble samarbeidet innleda. Scenen blir altså skateparken til Gamlebyen Sport og Fritid, som fikk seg en real ansiktsløftning i fjor. Mange trodde det var et slags opprustning av nærmiljøet-tiltak, men dette blir i følge pressemeldinga fra Øya avvist på det sterkeste:

"Dette vil GSF avkrefte og samtidig innrømme at det hele tiden har vært snakk om å svette ut en tyngre fyllesjuke".

Uansett blir det en lang rekke konserter i parken i løpet av de fire dagene festivalen varer, alle mellom klokka 12 og 18. På scenen står blant annet altså Bare Egil, Black Debbath, Fjorden Baby!, My Little Pony og The New Wine.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere