RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bare Egil på flyttefot?


FLYTTER FRA BYEN?: Bøler-mann og artist Egil Hegerberg har skrevet sang om å jobbe i Hvaler kommune. Nå har kommunen to ledige stillinger, og Bare Egil lar seg stadig friste.
FLYTTER FRA BYEN?: Bøler-mann og artist Egil Hegerberg har skrevet sang om å jobbe i Hvaler kommune. Nå har kommunen to ledige stillinger, og Bare Egil lar seg stadig friste. Foto: ARKIVFOTO: MAREN THORSEN BLESKESTAD
Da Bare Egil skrev sangen «Har du lyst til å jobbe i Hvaler kommune?» var det null ledige stillinger. Men nå har kommunen to ledige stillinger, og artisten drømmer om samarbeid med kommunen.

OSLO/ HVALER: På det nye albumet «Norge på kryss og tvers vol. 1» har Bøler-artisten Bare Egil Hegerberg samlet sanger med lokal vinkling, skrevet til stedene han har spilt konsert det siste året.

Del på Facebook

Sammen med hyllester til blant annet Lillestrøm, Sarpsborg, Sandefjord og Ålesund har hele to sanger til hytteparadiset Hvaler, utenfor Fredrikstad kommet med. Og ikke uten grunn. Hvaler kommune er så flott, at Bare Egil rett og slett drømmer om en framtidig karriere her.

– Jeg lager en ny sang til hvert sted jeg spiller, og har et dataprogram som forteller meg hva jeg skal lage en sang om. Settlistegeneratoren fikk hikke da jeg skulle til Fredrikstad i februar, så jeg fikk dobbel oppgave. Sangen skulle handle om den neste høytiden, og den største turistattraksjonen i området, forteller Egil.

BARE EGIL OM ØYA: – Dette er rosinen i pølsa

– Hvaler er en luremus

Slik ble «Påske på Hvaler» til. Og under researcharbeidet forelsket han seg i nettsiden for ledige stillinger i kommunen.

– Det var ren poesi. Det sto så mye flott om å bo og jobbe i Hvaler. Jeg fikk så lyst til å jobbe i Hvaler kommune. Men Hvaler kommune er en luremus. Etter å ha blitt opphisset av alt skrytet, sto det nederst på siden: «Ingen ledige stillinger.» Sangen ga seg selv, det var bare å sette musikk til, forteller Egil Hegerberg.

Ordføreren tror Bare Egil vil spre trivsel på arbeidsplassen

– Vi har to ledige stillinger nå, og Bare Egil er velkommen til å søke. Han vil sikkert spre mye trivsel på arbeidsplassen, ler Hvaler-ordfører Eivind Borge.

Han setter stor pris på at Bare Egil synger om Hvaler, selv om påskeferien i øykommunen står til terningkast to ifølge sangteksten.

LES OGSÅ: Bare Egil på menyen

– Jeg håper at det lave terningkastet bare var for å få sangen til å rime riktig. Uansett er han hjertelig velkommen tilbake til Hvaler. Å bli nevnt på denne måten gir god reklameverdi for oss – uansett terningkast.

Foreslår samarbeid

– Hvis ikke Hvaler har en ledig stilling for omreisende musikere som lager sanger om stedene han besøker, foreslår jeg et annet samarbeid med kommunen. Jeg trenger en musikkvideo til sangen, en god film fra Hvaler, og den burde jo ligge på stilling ledig-nettsidene. Spør ordføreren om det! sier Hegerberg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere