RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bare Egil vender hjem


RADARPAR: Trass i alle gnisningene på scenen var Bare Egil og Aslag et morsomt par på scenen.
RADARPAR: Trass i alle gnisningene på scenen var Bare Egil og Aslag et morsomt par på scenen. Foto: foto: EMIL FLATØ
På scenen der han fremførte slageren «Arne» for første gang, hadde Bare Egil sist søndag forestilling for den oppvoksende generasjonen.

Bøler: – Beklager barn, det var ikke meningen at dette skulle bli som dette: bare rot og tull, sier Egil Hegerberg i sin nye forestilling «Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow» som skal ut på turné med Rikskonsertene til høsten.

Fiasko

Denne søndagskvelden på Ulsrud videregående skole, hvor Hegerberg scenedebuterte på den lokale skolerevyen i 1990, var det mye som gikk galt for «Bare Egil».

Dere er så dumme at dere ikke skjønner hvor dumme dere er engang, sa Bare Egil til barna i lokalet, og fortsatte med å kalle dem bråkete og dårlige til å si unnskyld. Dessuten var assistenten Aslag ifølge Hegerberg «nesten like dum som dere barna».

På toppen av det hele var ikke komikeren sparsom med banneordene, som i grinesangen hvor han avleverte frasen «faen, faen, faen det gjør dritvondt» til et publikum med en énsifret gjennomsnittsalder.

Dermed var det kanskje overraskende at publikum klappet taktfast etter forestillingen, og krevde intet mindre enn to ekstranummer.

Bare moro

Målet har vært å ha det gøy og lage ålreit barneunderholdning, sier Hegerberg til Nordstrands blad og avfeier alle spørsmål om de pedagogiske motivene bak.

Vi har tatt konsekvensene av at vi vet mange unge hører på oss uansett. Så regner vi også med at foreldrene som tar med barna sine på dette vet litt hva de kommer til.

Uten å røpe for mye var det også definitivt mer enn ålreit barneunderholdning Bare Egil leverte, og han fikk selv gjennomgå for all klagingen sin, som da det rablet for assistenten Aslag:

Det er flaut at du står der oppe (på scenen, journ.anm.). Alle kan se deg!

Det hele ble avrundet med en av komikerens mest kjente låter, «Arne», på scenen der den oppsto.

Godt å være tilbake

Dette var ikke første gangen Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow ble fremført, men Egil syntes likevel det var noe spesielt med denne kvelden.

Jeg følte meg absolutt på hjemmebane, sa han etter teppefall.

Det var litt magisk å komme tilbake til to utsolgte show, la han til, etter å ha vitset med at han «tross alt må tjene penger på dette her» under forestillingen.

Grunnen til magien er Hegerberg helt klar på:

Det var her karrieren startet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere