RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bare én sjanse igjen til å oppleve Øya


BESTE BILLETTSALG: Øyafestivalen kan melde om det beste billettsalget noensinne, nå er det kun billetter igjen til lørdag 13. august.
BESTE BILLETTSALG: Øyafestivalen kan melde om det beste billettsalget noensinne, nå er det kun billetter igjen til lørdag 13. august. Foto: ARKIVFOTO
Onsdag melder Øyafestivalen at det kun er billetter igjen til lørdag 13. august.

MIDDELALDERPARKEN: Med andre ord må du være rask på labben dersom du ønsker å få med deg årets Øyafestival.

Del på Facebook

Riktignok er det ikke en dårlig dag å få med seg, for her kan du blant annet se artister som Håkan Hellström, Hurra Torpedo – som for øvrig har satt elektrisitet til sine hvitevareinstrumenter for anledningen – Rumble in Rhodos og Maria Boine.

I tillegg spiller en rekke både internasjonale og norske artister denne dagen.

LES ALT OM ØYAFESTIVALEN HER

– Beste billettsalg noensinne

– Om du vil benytte deg av denne siste muligheten til å komme deg i Middelalderparken under Øyafestivalen, anbefaler vi at du kjøper billetter fort, forteller Øyafestivalen i en pressemelding.

– Det er nemlig kun noen svært få igjen. Billettservice gikk i dag tomme for billetter til torsdag 11. august og vi kan trygt si at årets billettsalg har vært det beste noensinne.

LES OGSÅ: Kanye West kommer til Øyafestivalen

LES ALT OM ØYAFESTIVALEN 2010 HER

Vinn billetter på dittOslo.no

Men dersom du skulle ønske å få med deg flere av dagene på Øyafestivalen, men ikke har klart å skaffe deg billetter ennå finnes det ennå muligheter.

dittOslo.no har nemlig noen Øya-pass på lur, som vi deler ut til heldige vinnere. Klarer du å svare på noen få spørsmål om årets Øyafestival er du med i trekningen av 2x2 festivalpass.

Del på Facebook

Sjekk konkurransen om å vinne Øyapass her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere