RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjelsås-trener Eivind Kampen mener Akinbola Akinyemi burde fått straffespark i denne duellen med Follo-kaptein Anders Lübeck.
Kjelsås-trener Eivind Kampen mener Akinbola Akinyemi burde fått straffespark i denne duellen med Follo-kaptein Anders Lübeck. Foto: Foto: Knut Stenseth, ØB

Bare nesten for Kjelsås

Kjelsås leverte en god kamp mot serieleder Follo, men laget manglet de nødvendige marginene for å ta poeng.

GREFSEN: Tabelltopp lå i potten sammen med de tre poengene, da Kjelsås tok imot Follo til toppkamp i 2. divisjon mandag. Og det ble en jevn kamp mellom to lag som har utmerket seg med mye fin angrepsfotball hittil i år.

Follo hadde mye av banespillet og var hakket hvassere enn hjemmelaget før pause. Derfor var det ikke utfortjent at Fitim Azemi sendte bortelaget i ledelsen ti minutter før pause. Christian Bwamy kom seg rundt på kanten og slo inn. Storscorer Azemi fikk to sjanser og satte inn ballen på andre forsøk.

Kjelsås-trener Eivind Kampen mener at laget hans var litt feigere enn han hadde håpet før pause.

– Vi hadde ønsker om å ha ball mer. Vi fikk de bruddene vi visste vi kom til å få, men vi klarte ikke ta så godt vare på ballen i de overgangene, som vi hadde håpet på forhånd, sier Kampen.

Se høydepunkter fra kampen øverst i saken!

Frisparkperle

Etter pause fikk Kjelsås en tidlig kalddusj, da Patrik Karoliussen doblet Follos ledelse. Midtbanespilleren skrudde et frispark fra skrå vinkel opp i nærmeste kryss, og veien tilbake ble lang for Kjelsås.

Hjemmelaget lot seg imidlertid ikke knekke. Kjelsås var det førende laget gjennom hele omgangen og kom til flere muligheter foran Follos keeper. Men verken ballen eller dommeravgjørelsene gikk i hjemmelagets favør.

Dermed ble det 0-2, og Kjelsås klarte ikke å følge opp 3-1-seieren mot Skeid i forrige hjemmekamp.

– Vi skaper nok sjanser til å få med oss noe herfra, men så kommer disse marginene. Jeg tror jeg teller opp tre straffesituasjoner, hvor to av dem er helt utvilsomme, med en hands på streken og Akinbola som blir klippet ned i første omgang, sier Kjelsås-trener Eivind Kampen.

Han påpeker at det er vanskelig å vinne når sånne situasjoner går imot laget.

– Straffene er katastrofe, og resten er marginer, som vi trenger mot et så godt lag som Follo, sier Kampen.

Må tørre

Kjelsås-treneren tar likevel med seg mye positivt fra andreomgangen mot Follo.

– Vi tør å verne om ball litt mer etter pause. Vi tør å spille og innser at vi er på høyde og kan være oss selv mot de beste lagene i 2. divisjon. Det må vi aldri lure på igjen, sier Kampen.

Han påpeker at det fremdeles mangler litt nøyaktighet for å nærme seg maksnivået til laget. Til tross for gode resultater, har nemlig ikke Kjelsås spilt så god fotball som de ønsker ennå.

– Vi tør i sum litt for lite gjennom denne matchen og utfordrer litt for lite. I tillegg er vi litt for unøyaktige i avslutningene. Vi har ikke så god uttelling på sjansene våre, men det kommer, hundre prosent sikkert, forsikrer Kampen.

Les live-referat fra kampen her!

Les alle våre saker om 2. divisjon fotball i Oslo her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere