*Nettavisen* Nyheter.

Bare nesten for Tveita

Tveita senter ble nominert til årets kjøpesenter. Lørdag ble det klart et nærsenteret på Tveita ikke nådde til topps.

TVEITA: Tveita senter ble for noen år tilbake pusset kraftig opp, både utvendig og innvendig. Det resulterte i stor tilstrømning av kunder. Fra å være en stygg andunge, ble Tveita et levende knutepunkt i nærmiljøet. Høydepunktet ble da senteret ble nominert til prisen Årets Kjøpesenter 2005.
Vi var blant tre sentere som ble nominert. Dessverre nådde vi ikke helt opp, sier senterleder Tonje Holm.

Ikke skuffet

Utmerkelsen Årets Kjøpesenter deles hvert år ut av Nordic Council of Shopping Centers avdeling Norge. Årets nominerte er plukket ut blant 380 kandidater, og prisen deles i år ut for 13. gang.
Vi har all grunn til å være fornøyd. Selvfølgelig synes jeg det er litt synd at vi ikke nådde helt opp, men det å bli blant de tre beste er et godt resultat, sier Holm.
Kåringen skjedde på et seminar med 330 bransjefolk til stede. Holm fikk anledning til å presentere Tveita senter for forsamlingen.
Det var godt å kunne vise senteret for så mange bransjefolk. Det var mange som ble positivt overrasket over det vi hadde å vise.

Mange store

Lørdag sto valget mellom Tveita, Laguna og Sartor senter i Bergen. Sistnevnte stakk av med tittelen.
Det er flott å bli vurdert sammen med store sentere. Laguna senter er blant Norges største kjøpesentre, sier Holm.
Prisen ble utdelt for 13. år på rad. Tidligere vinnere er blant annet City Syd i Trondheim, Strømmen Storsenter, Byporten Shopping, Oslo City og CC Vest.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.