*Nettavisen* Nyheter.

Barn hjelper barn

Kaker, planter og kunstverk gikk unna i et forrykende tempo da Nordre Skøyen barnehage arrangerte veldedighetsbasar.

Nordre Skøyen:Tirsdag 4. april hadde barna i den lille barnehagen på hovedgården sin tradisjonelle basar til inntekt for Redd Barna. I forkant av basaren hadde de bakt boller og kaker, laget flotte kunstverk og plantet planter i fine potter.

Stemningen var høy, og det var stappfullt av foreldre som ville kjøpe med seg varer hjem - eller spise dem opp på stedet. Barna vekslet mellom å sitte stolte bak pengeskrinet eller gå rundt som selgere.

Nordstrands Blad kom på besøk da basaren nærmet seg slutten. Da satt Inger Marie Baugstø Rødnes (5) ivrig og telte opp alle pengene som var kommet inn på kakesalget, mens kompanjongen Andreas Hoel Sandsdalen (4) snek seg til å spise noen kakesmuler.

Vi skal gi pengene til noen som kjøper mat og klær til andre barn, forklarte Inger Marie og Andreas, før de bestakk lokalavisen med et deilig stykke sjokoladekake.

Barnehagebarna fikk samlet inn totalt 2155 kroner på basaren sin - og bestikkelsen til tross - vi er helt ærlige når vi sier at de gjorde en flott innsats for barn som ikke har det like bra som dem selv!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag