RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Barnas dag på Holtet

Det var strålende vær og bra oppmøte da Bekkelagshøgda Vel og senterforeningen inviterte til den årlige Holtetdagen.

Holtet: Det var veldig morsomt å kjøre hest og vogn, forteller Hannah Kirkenær Steinmann på 3 år. Sammen med Charlotte og Camilla Søreid Enkevåg, Sander Ones og Wenche Ones fikk hun kjøre en tur rundt på Holtet i hest og vogn.

Og fra vogna, som er en ekte gammel Victorie-trille (fra Victoria-tiden), kunne de se at det var samlet seg masse folk på Holtet denne dagen.

Mye på programmet

Barna fikk mye å gjøre, noe foreldrene var glade for.

Det er koselig at det skjer slike ting i nabolaget. Dette er første gang jeg deltar på Holtetdagen, men jeg håper at det blir arrangert til neste år også, da skal jeg komme. Barna koser seg. De får oppmerksomhet og det er masse å finne på her, noe som også er positivt for oss foreldre. Da blir de slitne og sover godt om natta, ler Valerie Poupa-Sundt. Hun hadde tatt med seg familien til Holtet og slappet av i skyggen mens hun så på at sønnen Sivan Puopa-Sundt lekte i hoppeslottet. I tillegg ble det holdt jazzkonsert med Roy Hellvin, Tryllekunstneren William holdt et fargesprakende show med ballonger og twist, det var danseoppvisning og korps, og barna fikk tilbud om ansiktsmaling.

Også for de voksne

Det var ikke bare barna som nøt godt av Holtetdagene. På Elvins var det stor uteservering og grilling med litt lørdagsjazz attåt.

Jacobs kunne skilte med en bilutstilling, grillaktiviteter, østersåpning og demonstrasjoner og ellers skjedde det masse rundt omkring på Holtet. Bekkelaget musikkorps spilte i gatene og ballongmannen delte ut ballonger.

Terje Storlie er en av arrangørene bak årets Holtetdag og synes at dagen var en suksess.

Jeg er fornøyd med antall oppmøte. Det ser ut som at barna koser seg, og det er jo først og fremst for barna at vi arrangerer dette, forteller han.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere