RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Barnas store festdag


Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto
Dere trodde kanskje at den 8. mars var den internasjonale kvinnedagen? Ikke i 2009. I år er dette barnas dag!

FROGNERPARKEN: Skiforeningen arrangerer vanligvis rennet i HolmenkolIanlegget, men grunnet ombyggingen er årets arena Frognerparken - med Sinnataggen som vert.

I fjor gikk over 6000 barn skirennet, men også i år regner foreningen med en stor oppslutning av barn mellom 3 og 12 år som ønsker å delta.

I tillegg til selve skirennet blir det mange andre spennende aktiviteter tilrettelagt for hele familien.

Eget skileikarena, eventyrfortellingsområde, miljøstasjon, speiderleir samt snekkerverksted er bare noe av det man kan oppleve, sier prosjektleder Ida Elvestad i Skiforeningen.

På scenen blir det stort show, som også i år ledes av Stian Barsnes Simonsen.

Halv pris

Også Colosseum kinosenter bidrar til årets leker.

I den forbindelse viser vi barnefilmer i alle fire saler på Colosseum fra 13.00 til 16.00 og tilbyr halv pris til alle som kan vise frem et startnummer fra skirennet. Utenfor kinoen blir det skiparkering, opplyser Senterleder Colosseum kinosenter, Jafar Altememy, til Akersposten.no.

Klovner og skuespillere

De vil også være representert på selve skirennet, der de skal promotere sitt tilbud til de unge skiløperne.

Vi kommer også til å ha en stand inne på renn-området i Frognerparken der vi ønsker å promotere Oslo Kinos tilbud for barn og unge som skolekino, barnebursdag og selvsagt alle kommende filmer for barn og unge ut 2009. På standen vil det være underholdning for barna i form av konkurranser, klovneopptredener og møte med skuespillerne fra blant annet ORPS, avslutter Jafar Altememy.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere