RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Barnas store kulturfest

Bollebaking, animasjon og vitenskapssirkus var bare noen av aktivitetene barna kunne få med seg på årets kulturfestival i Gamlebyen.

GAMLE OSLO: I helga strålte sola over barnas egen kulturfestival i Middelalderparken, og det var mange store og små føtter som hadde funnet veien nettopp dit. Foreldre, tanter og onkler, besteforeldre og selvsagt en drøss med barn.
I år var det tredje gang Oslo Barnedager ble arrangert, og det skortet ikke på aktiviteter. Ansiktsmaling, hvilket var svært populært, kanopadling, bollebaking, eventyropplesning, musikkverksted, animasjon, science circus, sci-lab, som var nytt av året, og opptil flere hoppeslott var noe av det barna kunne få med seg på festivalen.
Til og med et lite, kosete villsvin hadde funnet veien ned til Middelalderparken, til stor glede for barna.

Filmstjerne?

Sirkusskole, stylter og capoeira. Over hele parken var det mange spennende ting å sjekke ut. På et skilt sto det: "Vil du bli filmstjerne?" Her var det lang kø med unge, håpefulle som fikk prøve seg foran kamera. Utenfor et annet telt sto to velkjente, men litt skumle fyrer; Karius og Baktus. De øvde seg på stylter. Jammen skulle man ikke slippe unna dem her heller.
Det var også to andre velkjente figurer til stede, nemlig Diddl og Diddlina, som var superpopulære blant barna. Populært var det også å gå på stylter. Østkantavisa kom i snakk med Selma Derras Campos (8), som prøvde seg for aller første gang. Det gikk kjempefint, med litt hjelp fra mamma.

Storkoste seg

Festivaldeltakerne satte seg ned rundt om i parken for en pust i bakken mellom slagene. Små og store så ut til å stortrives på arrangementet, og med så fantastisk vær lå alt til rette for en vellykket kulturfestival. Så er det bare å glede seg til neste år

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere