RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Barne- og ungdomsfestival i kollen


 
 
– Alle sjangre er velkommen: Pop, rock, viser, klassisk, kor, korps – alle som har musikk som felles multiplum, ifølge arrangørene.

GREFSEN: Søndag 6. juni er det bare de under 18 år som slipper til på utendørsscenen i Grefsenkollen.

Maraton gratiskonsert

– Dagen blir en maraton-gratiskonsert der unge musikere og artister fra nærområdet får slippe til på en helproff scene. Vi ønsker deltakere fra alle sjangre velkommen: Aldersgrense oppad er 18 år. Vi setter også opp et stipend på 5000 kroner til en artist/gruppe vi mener fortjener det, forteller en av arrangørene, Thorkild Gundersen, som nå håper på at mange melder seg på festivalen.

– Dette blir en fin anledning til å spille på en helt spesiell scene, med proffe lydteknikere og fine omgivelser, men også en anledning til å vise talentet sitt til et bredere publikum. Bare fra Disen skole er allerede tre band påmeldt: «Night Flames», «Loud Sound» og MGP jr-klare «Basic Warning». Og alle som ønsker det får spille, sier Gundersen, og forteller at påmelding skjer via www.scenegrefsenkollen.no.

Potensial tas ut for fullt

Men det skjer mye annet også på Grefsenkollens utendørsscene i begynnelsen av juni. Onsdagen før barne- og ungdomsfestivalen svever Lars Lillo Stenberg over byen, torsdag og fredag skal selveste Jens Pikenes og resten av gjengen i Penthouse Playboys «vrikke» seg på toppen av Grefsen, og lørdagen underholder Ingrid Bjørnov, Silje Nergaard, og Nils Petter Molvær.

– Sommerkonsertene utendørs blir litt sånn lakmustest for hva vi får til med Scene Grefsenkollen. Innekonsertene er intime og hyggelige, men det er utendørs, med byens beste utsikt, at stedets potensial kan tas ut for fullt! sier Gundersen.

LES OGSÅ: Night Flames til Scene Grefsenkollen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere