*Nettavisen* Nyheter.

Barnefilm gratis på Frogner kino

Frogner kino slår til med gratis film for barnefamilier søndag.

Funny Games

FROGNER: Familiefilmen Operasjon Mjau går gratis på Frogner kino søndag kl 13. Alle barnefamilier i bydelen inviteres! meldes det fra den nyåpnede og oppussede kinoen.

Denne utrolig søte barnefilmen har norske stemmer og ekte katter i hovedrollene. Norske stemmer ved Janne Formoe, Håvard Bakke og Aksel Henie.

Filmen: Tibbe jobber i avis, men klarer aldri å få tak i de gode historiene. Redaktøren ber han om å skrive en artikkel til neste dag, eller slutte.
Mens Tibbe går og bekymrer seg, møter han den merkelige frøken Minoes, en kvinne som kan kattespråk, elsker rå fisk og klatrer på hustak og i trær. Hun er egentlig en liten katt, forvandlet til menneske ved et uhell. De gjør en avtale. Minoes får husly og fisk av Tibbe, mens han får hjelp til å finne gode nyheter via byens kattejungeltelegraf.
En dag skriver han en artikkel som får ham i klammeri med byens mest respekterte borger. Minoes og kattevennene gjør alt de kan for å hjelpe Tibbe med å bevise at innholdet i artikkelen er riktig. Hele byen er nemlig i fare!
Kl 15.00 vises forøvrig regissør Mikael Hanekes film Funny Games.
Haneke er for tiden aktuell med den prisbelønte "Skjult".

Funny Games er tilbake med en nervepirrende grøsser som rystet presse og publikum på Cannes-festivalen 1997.

Regissør Haneke vil ha oss til å tenke gjennom hvordan medievolden virker og hva den gjør med oss i det lange løp.

Thrilleren "Funny Games" er så forførende og virkningsfull at man ikke kan unngå å bli revet med i det spillet den legger opp til. Og ekstra heseblesende blir det når Haneke tukler med våre vante forestillinger om gode og onde, rettferdig straff og hellig vrede, fiksjon, illusjon og virkelighet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.