RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Barnehage føler seg terrorisert

I flere år skal en mann ha skreket til barna og hengt opp plakater om at barnehagen på Hovseter må bort. Forrige uke toppet det seg med at mannen filmet barna og voksne i barnehagen.

HOVSETER: Nå mener bestyrer Ingrid Kvithyld i Barnas barnehage i Kollektivet borettslag på Hovseter at mannen må vekk, melder iOslo.no.

- Vi aner ikke hva han skal bruke filmen til. Dette er alvorlig, og vi frykter for barnas sikkerhet, sier Kvithyld til iOslo.no.

Mannen på sin side mener at det er barnehagen som er ute etter ham. Den dagen barnehagen mener han filmet barna, ble han arrestert.

- Jeg må bruke hørselvern inne i min egen leilighet. De har satt i gang en slags hevnaksjon, sier mannen til iOslo.no.

En stund ila Oslo tingrett mannen besøksforbud overfor barnehagen. Til tross for at politiet ville opprettholde besøksforbudet ut året, ble det opphevet av retten i slutten av forrige måned. Da lovet mannen bot og bedring, og han sa at han ikke skulle plage barnehagen igjen, fordi støyen hadde blitt mindre.

I følge bestyreren er det ingen andre i borettslaget som klager på barnehagen. Foreldre i barnehagen sier til iOslo.no at de er svært bekymret.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere