Barnehage sendte Karius & Baktus til sjøs

FARVEL: Fru Baktus (Ann Helen), Ingeborg, Axel og Kasper sendte Karius og Baktus av gårde på seilas. FOTO: ØYSTEIN DAHL JOHANSEN

FARVEL: Fru Baktus (Ann Helen), Ingeborg, Axel og Kasper sendte Karius og Baktus av gårde på seilas. FOTO: ØYSTEIN DAHL JOHANSEN Foto: FOTO: ØYSTEIN DAHL JOHANSEN

Barna i Fjordgløtt barnehage har jobbet lenge med Karius og Baktus. Fredag sendte barna de to tanntrollene av gårde ut på det store åpnet havet.

Klikk på bildet for å forstørre.

BÅT: Ann Helen, Ellen, Inger Lise, Helene, Kaja, Emil, Theodor, Ingeborg, Kasper og Axel.

MALMØYA: Den lille familiebarnehagen på Malmøya har de siste månedene jobbet mye med Thorbjørn Egner i forbindelse med den folkekjære forfatterens hundreårsjubileet.

De har vært innom flere ulike stykker, blant annet Dyrene i Hakkebakkeskogen. Spesielt har de jobbet med Karius og Baktus hvor de blant annet har vært på teater på Trikkestallen.

Den siste tiden har barnehagen jobbet med å lage en båt til de to karene som i lengre tid har plaget Jens og skreket etter loff og andre godsaker.

Av et trestykke de fant i fjæra har barna og de voksne laget en båt som de to kunne seile bort i.

Fredag var det høytidelig seremoni da barna sjøsatte båten og vinket farvel til Karius og Baktus. Hvis du kommer over en liten trebåt med to strihårede karer om bord på din ferd i Oslofjorden så vet du hvor den kommer fra.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.