RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Barnehage ved Idioten?

Det er tverrpolitisk enighet blant partiene i bydelsutvalget i St. Hanshaugen om betydningen av å få til full barnehagedekning. I alle fall i ord. Når det kommer til handling er det verre. Et eksempel er den særdeles bryske holdningen Venstre og Høyre utviste da bydelsutvalget like før jul vedtok at vi - om ikke annet - bør sjekke ut mulighetene for å få bygget en barnehage ved Idioten. Noe slikt ville de to partiene slett ikke høre tale om, og beskyldte like godt partiene på venstresiden for å ha både det ene og det andre motivet for vedtaket vi fattet. Flere barnehageplasser blir det som kjent ikke av slikt.

Høyre og Venstre frykter etter hva jeg forstår at flertallet i bydelsutvalget vil rasere det viktige grøntarealet Idioten i vår iver etter å nå målsetningen om full barnehagedekning. Den frykten kan de legge fra seg, først som sist. Partiene på venstresiden er minst like opptatt av å verne grøntområdene i sentrum som det høyrepartiene er.

Noe snodig er det i den forbindelse for øvrig at Høyres gruppeleder i bydelsutvalget i et innlegg i Lokalavisen 20. desember svært så energisk forsøker å så tvil om partiene på venstresidens miljøengasjement. Jeg antar innlegget hans gikk i trykken før bydelsutvalgets desembermøte. Der stemte nemlig både Høyre og de øvrige høyrepartiene mot flere konkrete forslag fra venstresiden om å styrke bydelens miljøarbeid.Stian Oen (SV)

bydelsutvalgets nestleder

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere