RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Barnehageforeldre berømmer bydelen


STYRET I FUB ØSTENSJØ: Jens S. Hansen, Annette T. Kristensen, Kristina Hagen, Sissel R. Bakken, Julie Sletten og Åse Holvik.
STYRET I FUB ØSTENSJØ: Jens S. Hansen, Annette T. Kristensen, Kristina Hagen, Sissel R. Bakken, Julie Sletten og Åse Holvik. Foto: FOTO: PRIVAT
Barnehageforeldre i Østensjø har nå organisert seg i et felles foreldreutvalg for bydelen - FUB Østensjø.

ØSTENSJØ: Forløperen til det nye utvalget er «Foreldreaksjonen mot kutt i barnehagene i Bydel Østensjø».– Gjennom arbeidet med foreldreaksjonen utviklet det seg god kontakt mellom foreldrerepresentanter fra barnehagene i bydelen, men man savnet et mer formelt samarbeid. Nå er vi glade for at et felles foreldreutvalg er på plass, sier Annette Torgunrud Kristensen på vegne av FUB Østensjø.

– Dette er et viktig arbeid. Vi trenger bedre kommunikasjon på tvers av barnehagene og et felles kontaktpunkt i forhold til politikerne og administrasjonen i bydelen, sier hun.

Bedre samspill og dialog

27. mars var det stiftelsesmøte. Foreldrerepresentanter fra mange av bydelens barnehager deltok, samt lokalpolitikere og bydelsadministrasjon.

– Det er utrolig viktig med tett kontakt mellom administrasjonen, politikere, de ansatte og foreldrene for å sikre et best mulig barnehagetilbud. Med et overordnet foreldreutvalg på plass er kommunikasjonen styrket og målet er at samspillet blir enda bedre, sier Torgunrud Kristensen.

– Det er viktig for oss å berømme administrasjonen i bydelen og politikerne for at de har tatt i mot oss så godt. Dette utvalget tror jeg alle kommer til å ha nytte av, sier Annette Torgunrud Kristensen.

LES MER OM AKSJONEN:

Forener barnehageforeldre i Østensjø

Jubler for barnehage-garanti

Barnehagejubel i Østensjø

Støtter barnehageforeldrene

I fakkeltog mot kutt

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere