RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Annette Torgunrud Kristensen og Eivind Klubbenes fra foreldreaksjonen klappet fornøyd da kutt- og omorganiseringsforslag ble nedstemt i Østensjø bydelsutvalg.
Annette Torgunrud Kristensen og Eivind Klubbenes fra foreldreaksjonen klappet fornøyd da kutt- og omorganiseringsforslag ble nedstemt i Østensjø bydelsutvalg. Foto: Foto: Nina Schyberg Olsen

Barnehagejubel i Østensjø

Foreldreaksjonen «Nei til kutt i barnehagene i Østensjø» jubler over at omstridte forslag ble nedstemt i bydelsutvalget.

ØSTENSJØ: Småbarnsforeldrene møtte mannsterke opp til BU-møtet i Østensjø den 16. desember, selv om det allerede var kjent at flertallspartiene ville gå imot kutt- og omorganiseringsforslag fra bydelsdirektøren.

LES OGSÅ:

Støtter barnehagerforeldrene

Reddet barnehagene med ugyldig budsjett

– Vi er bekymret for konsekvensene og mener dette vil svekke kvaliteten og gå utover sikkerheten, sa Annette Torgunrud Kristensen på vegne av foreldreaksjonen i åpen halvtime.

Applaus

Da BU-flertallet stemte i foreldreaksjonens favør brøt det ut applaus og smilene var mange.

– Dette er kjempebra! Frem til nå har vi ikke blitt hørt i det hele tatt, sa Annette Torgunrud Kristensen og Eivind Klubbenes fra foreldreaksjonen.

– Det er også positivt at de heretter vil inkludere oss tidlig i prosessen når endringer skal drøftes, sa de to glade barnehageforeldrene.

Aktiv foreldreaksjon

Annette Torgunrud Kristensen startet opp foreldreaksjonen i Solfridbakken barnehage, mens Eivind Klubbenes tok initiativ til å samle og mobilisere alle barnehagene i bydelen i kampen mot de omstridte forslagene fra bydelsdirektøren. Over tusen foreldre har engasjert seg, og kommer til å følge nøye med videre selv om kutt og omorganiseringer i første omgang ble nedstemt.

LES OGSÅ: Til kamp mot barnehagekutt

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere