RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gul snø og hundebæsj plager barn og ansatte i Bøler sentrum barnehage, de ber hundeeiere om å slutte å bruke barnehagen som luftegård.
Gul snø og hundebæsj plager barn og ansatte i Bøler sentrum barnehage, de ber hundeeiere om å slutte å bruke barnehagen som luftegård. Foto: Foto: Simen Sundsbø

Barnehagen full av hundebæsj

Barna i Bøler Sentrum barnehage er lei av å spise gul snø og tråkke i hundebæsj etter at hundeeiere bruker barnehagen som hundegård.

BØLER: Hundeeiere på Bøler tar seg til rette og bruker utearealene til Bøler Sentrum barnehage som luftegård på kveldstid.

Det betyr at det må plukkes hundebæsj omtrent annenhver dag før barna kan gå ut og leke.

Hundetisset får de ikke gjort så mye med.

Ubehagelig

– Det er ubehagelig når man ser barn spise snø. Om vinteren er tiss i snøen et stort problem, siden det er umulig å ha de minste barna ute uten at de putter snø i munnen.  Om sommeren ligger hundebæsjen kamuflert på bakken og barn tråkker eller faller i den, forteller June Wilhelmsen.

Hun jobber i barnehagen og må ofte plukke opp hundebæsj.

Tar ikke hensyn

Barnehagen har hengt opp klar beskjed på alle portene der de ber folk om å ikke lufte hundene i barnehagen, men dette tar ikke hundeeierne hensyn til.

De ansatte vet at det er flere hundeeiere som bruker barnehagen, og de har en viss oversikt over hvem de er.

Spesielt én mann er mye i barnehagen med hunden sin, men siden hunden kan se ut som en kamphund tør de ikke konfrontere ham.

Lås og vaktselskap

Bøler sentrum barnehage håper at hundeeierne skal skjønne hvorfor de ikke kan bruke barnehagen som luftegård. Hvis de ikke gjør det vil barnehagen gjøre flere tiltak for å holde utearealene frie for hundemøkk.

I første omgang vil de feste hengelås på portene og be vaktselskapet om å kjøre innom etter stengetid. Virker ikke dette må de vurdere å kontakte politiet.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere