*Nettavisen* Nyheter.

Barnehageveteran åpnet Tyrihans

Magnus Nesteby Andresen (5 år) sikter seg inn på snoren som bydelsdirektør Per Johannessen holder frem. Bak direktøren står Marthe Saure Karlsen (5 år) med puten, mens Emilie Bøttger (4 år) i prikkete lue også sjekker at alt går for seg som det skal.

Det måtte en erfaren barnehagegutt til for å få klippet snoren til nye Tyrihans barnehage.

Klikk på bildet for å forstørre.

Bydelsdirektør Per Johannessen synes det er kjekt å åpne ny barnehage i bydel Nordstrand.

Klikk på bildet for å forstørre.

Barna i Tyrihans gjør seg klare til koropptreden.

Klikk på bildet for å forstørre.

Marthe Saure Karlsen (5 år) kjeder seg mens de voksne snakker.

Klikk på bildet for å forstørre.

Marthe Saure Karlsen (5 år) tester kvaliteten på båndet mens hun venter på klipping og kaker. Det står til så vidt godkjent.

KARLSRUD: Etter år med venting og midlertidige lokaler er endelig Tyrihans barnehage offisielt åpnet. Barna selv sto for stilig sang, mens de voksne sto for talene.

Klippet

Å åpne en barnehage er noe av det kjekkeste vi i administrasjonen gjør, sier bydelsdirektør Per Johannesen, som òg forteller at det fortsatt står 230 barn i kø før hovedopptaket 1. mars.

Så fikk en glad og spent bydelsdirektør hjelp av en ekte barnehageveteran til å gjennomføre den offisielle snorklippingen.

For Magnus Nesteby Andresen (5 år) har gått i Tyrihans barnehage siden han var 2 år, og har gått i den gamle, den midlertidige og nå den nye barnehagen.

Jeg syntes det var spennende, sier Magnus etter å ha tenkt seg litt om hva han syntes om sette saksen i et rødt, gjenstridig bånd.

Gøy

Etter den offisielle opptredenen tar han seg en pause i mammas armer, og mamma Lena Nesteby kan fortelle at poden har øvd mye på sangene hjemme, mens øving med saksen har skjedd i barnehagens regi.

Marthe Saure Karlsen (5 år) holdt for øvrig puten med saksen på, noe hun akkurat så vidt har tid til å fortelle var gøy før hun løper videre for å leke og forsyne seg av de mange kakene som foreldrene har bakt.

Stormkjøkken

Bydelsdirektør Per Johannessen overrakte barna i Tyrihans et stormkjøkken i gave.

Jeg har hørt at dere er glade i å være ute på tur, og da kan stormkjøkken være kjekt å ha, sier Per Johannessen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.