RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Barnekor på Folkemuseet


Barnekoret på Folkemuseet på Lucia-dagen ble en så stor suksess at det blir en tradisjon
Barnekoret på Folkemuseet på Lucia-dagen ble en så stor suksess at det blir en tradisjon
Fjorårets Lucia-dag ble feiret med egen julekonsert på Folkemuseet. Nå håper de at fjorårets suksess kan bli en tradisjon i lang tid fremover.

Det var stor sangglede da Stella Vitae hadde julekonsert ute på torvet på Folkemuseet den 13. desember, på selve Lucia-dagen.

Det tradisjonsrike julemarkedet utgjorde en flott ramme om konserten. Barna sang av full hals iført gammeldagse klær som lusekofter og selbuvotter.

SE BILDER AV KORET HER

Konserten ble ledet av dirigent, Silje Kleiven, og akkompagnert av Jens Andreas Kleiven på piano. Repertoiret besto av bl.a. Julestjerne stor og fin og Luciasangen.

Det var hovedkoret som sto for konserten denne gang, og det vil si barn fra 3. klasse. Konserten ble avsluttet med at koret gikk i tog gjennom selve markedet mens vi sang kjente julesanger. Helt til sist ble det ekstranummer foran låven ved festplassen.

- Det var en flott opplevelse for barna, som også fikk mye positiv respons fra folk på markedet. Dette håper vi blir tradisjon, sier Lene Anette Asp på vegne av koret til Lokalavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere