Barnekulturdagen

Det var et mylder av kulturaktiviteter i Nordberg kirke lørdag.

Nordberg: - Veldig fint å få lov til å vise hva vi kan, sa talsmann for breakedance-gruppen "Little Johnnys", Victor Prag.
Andreas Skui Nøkleby hadde jobben som fotograf under hele kulturdagen, og har vært interessert i fotografering så lenge han kan huske.
- Jeg liker best å ta bilder av stille motiver, som vase på kjøkkenbordet eller epler på en tallerken. Eller av lillebroren min mens han spiser sjokolade, for da sitter'n helt i ro, opplyste fotografen mens han dirigerte "Little Johnnys" i riktig posisjon i forhold til lys og avstand.
Men han var ikke helt fornøyd med timebetalingen fra oppdragsgiver og mamma; Marianne Skui.
- Mamma rett og slett lurer meg til å ta bilder for altfor dårlig betaling, sa han med et smil.
Konferansier Kai Erik Jensen ledet Sirkus Pilar, som holdt forestilling med sine akrobater og artister, Megakoret med dirigent Ranveig Berge, og "Maguti", ved Mikael Khei og Joakim Sand, gjennom konserter, tromming og lek.
Nordberg kirke var fylt til randen av småbarnsfamilier som også ville se Den norske Ballettskole med barn fra Maridalen skole, pianoelever fra Studio Musica, Colourstring,- barn fra Kjersti Brenders fiolinskole og barn fra Maya Musikkskole. Dansere og breakere fra Aktivum, aspirantkorpset til Korsvoll skolekorps og Nordberg Barnegospel opptrådte. Anne Tandberg hadde fortellerstund, Nordberg-speiderne tente bål utenfor kirken og det var verksted hvor barna kunne klippe, lime, tove nisser, lage akvareller og figurer. I kjelleren i kirken var det rockemønstring mens Kringsjå spilleri holdt konsert på kirkeplassen.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.