RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Elevene på Nedre Bekkelaget skole stilte med tidsriktige antrekk og andre rekvisitter mens de fremførte barnesanger gjennom 100 år. Alle Foto: Nina Schyberg Olsen
Elevene på Nedre Bekkelaget skole stilte med tidsriktige antrekk og andre rekvisitter mens de fremførte barnesanger gjennom 100 år. Alle Foto: Nina Schyberg Olsen

Barnesang med humor og ynde

Alt fra Nøtteliten til Kaptein Sabeltann var å se på scenen da Nedre Bekkelaget skole nylig inviterte til fest.

NEDRE BEKKELAGET: Torsdag 4. juni var det Skolens dag på Nedre Bekkelaget. I tillegg til åpen skole bød elevene på forestillingen "Att og fram til Bakvendtland".

Musikalsk potpourri

To forestillinger måtte til for at alle interesserte skulle få med seg skolens potpourri av barnesanger gjennom 100 år.

SE BILDEGALLERI! Barnesanger på Nedre Bekkelaget

Kjente og kjære barnesanger av Alf Prøysen, Margrethe Munthe og Thorbjørn Egner fikk publikum i salen til å nynne med.

Nyere sanger sto også på det innholdsrike programmet, og stemningen gikk i taket da Kaptein Sabeltann og hans sjørøvervenner plutselig kapret scenen og skremte vekk søte elever i gammeldagse antrekk.

Flott forestilling

Med unntak av Trafikketatens aksjon midt under den siste forestillingen, som resulterte i at folk måtte løpe ut og flytte bilene sine, var forestillingen elevene hadde å by på en kjempefin og underholdende opplevelse.

Det var naturlig nok mange stolte familiemedlemmer å se i salen, men man trengte ikke å ha kjente på scenen for å kose seg!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere