RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Barneskirenn på 50 tonn snø

Nordstrandbarn lekte seg i 50 tonn snø og en 600 meter lang ski-løype på Norwegian Outlet i Vestby.

NORDSTRAND/VESTBY: Norwegian Outlet lar verken Oslo Fashion Week eller Ski-VM gå upåaktet hen. I helgen inviterte daglig leder ved Outleten og nordstrandboer Einar Sørland en gjeng nordstrandbarn til å leke seg i skiløypa.

I tillegg ble det arrangert motevisning der modellene gikk på ski i bare trusa – i åtte minus.

– Så vidt meg bekjent er det aller første gang her i landet, og kanskje i verden, at noen har arrangert en motevisning på ski. Visningen fikk mye oppmerksomhet fra et ivrig publikum som åpenbart likte det de så – både modellene og merkevareklærne fra våre butikker, sier Sørland.

Født med ski på beina

– At nordmenn er født med ski på bena er vi ekstra stolte over å hevde nå som hele vintersport-verdenen har øynene rettet mot Norge. Vi ønsker å delta i folkefesten ved å vise at skisporten på naturlige måter kan integreres i det meste – også motevisninger, sier Sørland.

I anledning Norwegian Outlets alternative og kombinerte mote- og skiarrangement ble det fraktet 50 tonn snø inn i ”byen”, og det ble preppet en 600 meter lang skiløype. Løypen blir liggende ut vinterferieuken, til glede for alle som kommer på besøk.

Barneskirenn i ferien

– Vi vet at mange bruker vinterferien til etterlengtet shopping. Fordi vi har vår egen utendørs handlegate har vi et kjempefortrinn sammenlignet med tradisjonelle, innendørs shoppingsentre. Skiløypa vil være tilgjengelig for bruk i hele ferien. Dermed kan barna trekke frisk luft i løypa, få fine premier og kose seg med saft og boller, mens mor og far kan gå sikksakk mellom butikkene, sier Sørland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere