RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Chad Barrett ble formelt spilleklar fredag, og er nå på vei til Haugesund for å debutere i kveldens kamp.
Chad Barrett ble formelt spilleklar fredag, og er nå på vei til Haugesund for å debutere i kveldens kamp. Foto: Vålerenga Fotball

Barrett klar mot Haugesund

Fersk Vålerenga-spiss Chad Barrett er på vei til Haugesund for sin debutkamp for Enga.

VÅLERENGA: Det er Vålerenga fotball som fredag melder at fersk Vålerenga-spiss Chad Barrett nå formelt er spilleklar for Enga.

Dermed setter han seg på flyet til Haugesund, og er klar for å spille kamp mot FKH allerede i kveld klokka 19.

Den tidligere Los Angeles Galaxy-spissen, Chad Barrett (27) prøvespilte for Vålerenga i juli, og signerte kontrakten i går. I førsteomgang er Barrett leid inn for resten av den norske sesongen, men Vålerenga har sikret seg opsjon på kjøp.

FLERE NYHETER OM VIF:

Håvard Nielsen solgt til østerriksk fotball

– Ville ikke dratt uten at Vålerenga fikk noe igjen

– Chad Barrett er en rask spiss som er flink til å komme til sjanser. Han er veldig profesjonell og vi mener at han fortsatt har et utviklingspotensiale. Vi låner ham i første omgang ut denne sesongen, så tar vi etter hvert en vurdering i forhold til om vi kommer til å kjøpe han, sier Martin Andresen til vif-fotball.no, og fortsetter:
 
– Chad var her en uke tidligere i sommer og vi fikk et veldig godt inntrykk av ham. Han er et godt tilskudd til spillergruppa og er en vinnertype med amerikanske holdninger som vi trenger.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere