RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ea Herstad og Susanne Kielland på dansegulvet inne i bussen sammen med Hulk Hogan. Foto: Linn Kongsli Lundervold
Ea Herstad og Susanne Kielland på dansegulvet inne i bussen sammen med Hulk Hogan. Foto: Linn Kongsli Lundervold

Barskest i by'n?

De ville være litt barske, jentene på Hulkamania. Fredag går de i ringen som wrestlingteamet til Hulk Hogan.

BESTUM: Der andre jenter leier fiks ferdige busser, eller ansetter polakker for å pusse opp russebussene, gjør disse jentene alt selv. Ikke engang kjærestene til noen av jentene har fått hjelpe, forklarer Ea Herstad og Susanne Kielland fra Bestum.

LES OGSÅ: Et russeeventyr

Orket ikke «jentekonsept»

De er henholdsvis bussjef og økonomisjef på bussen Hulkamania 09, en hyllest til Hulk Hogan. I russetiden skal jentene fra hele Oslo være Hogans wrestlingteam.

- Vi orket ikke et sånt jentete konsept, vi ville være litt barske forklarer Ea.

Hulkamania-jentene blåser i høye budsjetter, og satser verken på rådyre lys- eller lydanlegg. De vil heller få oppmerksomhet på andre måter, og maler derfor bussen gul.

Kampen utspiller seg i wrestlingringen på dansegulvet, hvor Hulk selv figurerer på veggen. Wrestling-helten er også manipulert inn på et allbilde av alle jentene, forklarer de Nordre Aker Budstikke. Til dette har de fått litt hjelp av en av jentenes far, som selv er profesjonell fotograf.

Ikke plasmaskjermer

Jentene har jobbet sammen for å samle inn pengene til bussen. Både Ea og Susanne synes pengebruken i russetiden begynner å ta litt av.

- Det må jo være litt sykt å tenke på hva du kunne ha brukt alle de pengene på. Du har det ikke noe mer morsomt når du sitter i en buss med fem plasmaskjermer, sier Susanne.

De har hørt om noen elever som har tatt opp lån, og andre som har jobbet i ett år for å betale tilbake penger de brukte på russetiden.

- Men herregud, har du pengene, så fyr opp å ha det gøy! Vi kommer innom og hilser på, sier Ea.

Papirer, papirer, papirer

- Hva er de største utfordringene dere har møtt på så langt?

- Alt papirarbeidet og reglene, sier Ea og Susanne i kor.

- I tillegg har det vært en utfordring å få 20 jenter til å samle seg om én mening. Vi har kontrakter for alle jentene også. Kommer du ikke i tide, får du bot, og trekker du deg, har vi regler for hvor mye du skal betale. Det er papir rett og slett overalt!

De er ikke i tvil om det beste ved opplevelsen så langt; samholdet ved å jobbe sammen med folk du ikke kjente fra før. Det tror de vil gjenspeile seg i selve russetiden også.

- Det er kanskje ikke vi som satser mest, men det er vi som får det mest moro, sier Susanne.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere