*Nettavisen* Nyheter.

Bastionen gir Lyn en ny sjanse

 

Bastionen og Lyn har hatt et anspent forhold den siste tiden. Flere supportere har krevd Kentas avgang, men nå er de villig til å gi treneren en siste sjanse.

OSLO VEST: Kenta må innta Hamlet-positur på første trening etter ferien og ikke minst tro på det selv når han innleder med Dette er en ball. Også vi i Bastionen må finne frem gamle rundetider, skriver de på Bastionen.no.

Supporterne mener for øvrig at klubben ikke har tatt grep tidsnok.

- Det er uhyre sjelden at man leser om trenere som får sparken etter én seier på 18 kamper - de er som regel ferdige lenge før det. Kenta har fortsatt tillit. Men at det skulle gå 18 kamper før vi fikk signaler om sportslige endringer, er i beste fall et tegn på handlingslammelse, fortsetter de.

Nå krever de full innsats og melkesyre fra spillerne.

- Nå er det samling i bånn. Det er jævelig viktig å beholde humøret. Det er samtidig ønskelig at vi er kritiske til egne spillere når innsatsen er som mot Glimt. Vi gjør dermed en deal med Kenta og spillerne; Vi legger bort drittslenginga og gir full gass på tribunen - dere vinner hver eneste duell og har spyånde, som oss, etter kamp, er oppfordringen fra Bastionen.


Lyns neste kamp er borte mot Viking 26.juli, mens de tar imot Brann mandag 3.augsut runden etter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag