RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Båtplaner snart i havn


Til gjerdet: Per-Trygve Hoff (t.h) og Arild Andersson i Høyre ønsker båtplasser i bukten ved det gamle Ljansbruket. De lover at plassene ikke skal sjenere badeplassene rundt.
Til gjerdet: Per-Trygve Hoff (t.h) og Arild Andersson i Høyre ønsker båtplasser i bukten ved det gamle Ljansbruket. De lover at plassene ikke skal sjenere badeplassene rundt.
Høyres forslag om å lage båtplasser på Ljansbruket har fått klarsignal av byrådet.

Hvervenbukta: Til høsten kommer saken opp i bystyret og forslagsstiller og fraksjonsleder i Høyre, Per-Trygve Hoff håper på 300-400 nye båtplasser allerede til neste sommer. Arild Andersson (H) leder av miljø og teknisk komité i Bydel Søndre Nordstrand.

Mangelvare

Vi vet jo at det er stor mangel på båtplasser i Oslo, sier Hoff.

Tidligere denne måneden fikk han svar fra samferdselsbyråd Peter N. Myhre om at byrådet ikke hadde noen motforestillinger for å anlegge båtplasser på den gamle tømmerterminalen.

Det sitter en grunneier her som mistet inntektsgrunnlaget fra tømmerterminalen. Vi håper jo han er interessert i dette, sier Hoff. Han ser for seg at byrådet går i dialog med grunneier for å finne en løsning for båthavnen.

Molo

Høyrepolitikerne sier at det visstnok er relativt værhardt i bukten ved Ljansbruket. Derfor vil man mest sannsynlig bygge ut en molo.

Vi er opptatt av at dette skal være med på å øke attraktiviteten i bydelen, sier Hoff. Både han og Andersson tror båtplassene kommer til å bli svært populære.

Begge to legger vekt på at de eventuelt nye båtplassene ikke skal sjenere badeplassene rundt.

Hoff vil nå be om at saken kommer opp på neste bystyremøte som finner sted 22. august.

Og da kan det stå klart allerede til neste båtsesong, smiler han.

Nordstrands Blad har prøvd å få kontakt med grunneier, men ikke lykkes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere