RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Båtpuss - en påskeaktivitet

I påsken har det vært hektisk aktivitet i de fleste marinaene langs Oslofjorden og mange båteiere har fått unna siste del av båtpussen.

Malmøya: Påsken er ikke bare hytte, skitur, kakao og appelsin. Mange holder seg i byen og benytter fridagene til båtpuss. I de mange marinaene langs fjorden har det på finværsdagene vært stor aktivitet.

På lørdag var det mange her. Da var det 16 grader i skyggen og folk jobbet med båtene sine, sier Per Larson som driver DMS marina på Malmøya.

I den samme marinaen skraper, pusser og polerer Line Høsfloth fra Oslo den 56 år gamle båten sin. Den skal sjøsettes til uka og da må alt være klart.

Nå skal jeg ha på bunnstoff og så må jeg få hjelp til å fikse noen småtekniske greier på motoren og så er den klar for sjøsetting, sier hun.

På den andre siden av Malmøya ligger det nok en marina. De fleste båtene er ennå dekket av presenninger, men båteierne jobber energisk for å få farkostene ferdig til utsetting.

Hele familien gleder seg til å sjøsette båten. Da drar vi ut på øyene utenfor her, det er mye bedre enn å ligge på overfylte strender, sier Runar Strand fra Bjørndal.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere