RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bød opp til fest


Publikum var i ekstase under Øsekaras fremføring av "Vålerenga Kjerke"
Publikum var i ekstase under Øsekaras fremføring av "Vålerenga Kjerke"
Vålerenga vartet opp med fest på Sentrum Scene torsdag kveld. Klanen og klubben mente de fortjente det før serieåpningen mot Aalesund lørdag.

SENTRUM SCENE: Det var mye folk og god stemning da Warlocks entret scena iført Engas blå drakter like etter syv på torsdagskvelden. I følge Vålerenga Fotballs hjemmesider ønsket klubben å starte sesongen på en skikkelig måte og med tilhørende fest.

Senere utover kvelden spilte blant andre de lokale heltene Øsekara. Mens de spilte hymnen Vålerenga Kjerke sang hele Sentrum Scene med, og man merket hvor mye Klanen har savnet fotballen i vinterhalvåret.

Musikk og humor

Hele kvelden ble ledet av NRK-gutta Alexander Schau og Thomas Aune fra FK Fotball. I følge Vålerengas nettsider skulle de ordne så spillerne fikk litt andre spørsmål enn de vanlige pressespørsmålene og det klarte de.

Publikum på Sentrum Scene ble oppfordret til å sende inn spørsmål på SMS som gutta skulle svare på.

Hvem av de single på laget tjener best, hvem tar mest i benkpress, hvem snakker mest i garderoben og vil du danse med meg, var noen av spørsmålene VIF-spillerne måtte svare på til jubel fra Klanen.

- Martin var litt utilpass

Vålerengatrener Martin Andresen var også på scena sammen med Schau og Aune. Han fikk mange spørsmål om årets sesong, blant annet om hva som var målet. Han kunne ikke love noe gull første sesongen og Klanen svarte med full sang at i år skulle de vinne alt.

Vålerengaveteran Freddy dos Santos synes sjefen så litt utilpass ut der han sto.

- Martin var litt beskjeden, og Klanen vil selvfølgelig at han skal si at vi vinner gull med en gang, ler han.

Dos Santos synes arrangementet er en god idé, og med små justeringer så kan det bli en stor greie i årene fremover.

- Det bærer preg av at det er første gang noe sånt som dette skjer, men det er viktig for Klanen og de nye spillerne og bli kjent med hverandre før det braker løs på Ullevål, sier han.

To ganger under intervjuet med dos Santos måtte han sende meldinger ned til Schau og Aune etter at de refererte til han som kilde for mange spesielle opplysninger om noen av spillerne.

- Hva skjer med kildevernet, humret han.

Offensiv

Freddy dos Santos sier han skulle ønske Andresen sa rett ut at de ønsket å gå for gull, men at han skjønner at det er vanskelig å love.

- Vi vil jo selvfølgelig komme så høyt vi bare kan, men det er mange nye spillere og det kan ta tid å få satt laget, sier han.

Han innrømmer likevel at han er offensiv, og tror Vålerenga kan komme høyt på årets tabell. Han avslutter med å si at hans mål for sesongen er å bidra med mest mulig og spille seg til en fast plass på Andresens nykomponerte lag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere