RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bød osloborgerne på prøveligg


 
 
Halvparten av innbyggerne i Oslo opplever ofte eller av og til å våkne opp med vond nakke eller rygg etter en natts søvn. Det vil IKEA gjøre noe med.

OSLO: Med spenstig madrassakrobatikk fra byens fremste parkour- og trampolineartister, et eget madrasshoppeslott for barna og en rekke morsomme konkurranser, inntok IKEAs testlab Jernbanetorget lørdag.

Her kunne oslofolk og tilreisende få et prøveligg på IKEAs madrasser og samtidig få råd og tips av IKEAs egne madrasseksperter om hvilken madrass som passet best for dem.

– Valget av madrass er viktig for livskvaliteten vår, og mange dårlige rygger og stive nakker kunne vært unngått dersom folk hadde valgt en riktig madrass som passer for dem og deres behov, sier kommunikasjonsrådgiver Cathrine Boije i IKEA.

Sov på det i 90 netter

I følge en ny undersøkelse YouGov har gjort på vegne av IKEA, er det trolig en del folk i hovedstadsområdet som har behov for et madrassbytte.

21 prosent av alle de spurte i Oslo og Akershus opplever enten alltid, svært ofte, eller ofte, å våkne opp med vond nakke eller rygg etter en natts søvn. 29 prosent svarer at de av og til våkner med vond nakke eller rygg. Flere enn en av ti er også direkte misfornøyde med den madrassen de har i dag.

IKEA har en komfortgaranti som lar deg prøveligge madrassen din hjemme i 90 netter.

– Med komfortgarantien ønsker vi å stimulere til økt prøving. Vi vil at folk skal være trygge på at de har valgt riktig og at de er komfortable med madrassen sin. Den eneste måten å finne ut det på er å prøve over tid, sier Boije.

Rekrutterer 90 prøveligg-kaniner

Samtidig som IKEAs testlab inntok Oslo, startet jakten på 90 prøveliggekaniner som skal teste ut madrasser for IKEA i 90 netter.

Rekrutteringen foregår på madrassturneen og på IKEA.no.

– Ønsket vårt er å vise SULTAN-madrassenes kvalitet i praksis. Madrassene får paneldeltakerne til odel og eie etter testperioden. I retur håper vi at deres erfaringer vil gi oss verdifull innsikt i hvordan nordmenn opplever våre madrasser, sier Cathrine Boije.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere