Beatlemania igjen!

BEATLES: It's been a hard day's night And I've been gaming like a dog.

BEATLES: It's been a hard day's night And I've been gaming like a dog.

God musikk og mange herlige øyeblikk.

The Beatles i The Cavern.

The Beatles på Shea Stadium.

Here comes the sun.

Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band

Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band

Can't buy me love

Twist and shout

SPILLVERKET.NO: Dersom du ikke har hørt om The Beatles har du antakeligvis heller ikke hørt om slike ting som telefon, sjokolade, genser eller leverpostei.

Verdens mestselgende band gjennom tidene slo gjennom på starten av 60-tallet og regjerte hitlister verden over, helt til de brøt opp i 1970.

Fenomenet som var The Beatles tok verden med storm og nå har de dukket opp i konsollversjon Rock Band: The Beatles for å gjøre det igjen.

Kom igjen Beatles, don't let me down, Please please me!

Les også anmeldelsen av Rock Revolution

Fans i fistel

Karrieremodusen er spillets hoveddel. Man starter slik The Beatles gjorde, med gjennombruddskonserten i The Cavern i Liverpool, 1963.

Først rocker vi fletta av et overbegeistret publikum, før man flyr over dammen for å opptre i The Ed Sullivan Show i USA og sveipe hele landet av føttene.

Diskutér spillet her: Spillet er absolutt helt fantastisk!

Gjør deg klar for fullsatte stadioner, fistelhylende kvinnefans og potteklipper av en annen verden, med spillfigurer som både ser ut som og beveger seg som originalene. I karrieremodusen får du videre anledning til å bli med inn i studio i innspillingen av plata Abbey Road.

Det hele avsluttes med den helt spesielle avslutningskonserten som fant sted på toppen av Apple Corps-bygningen i London. Musikken og stemningen vekkes til live og det funker, funker, funker!

Les også anmeldelsen av Guitar Hero: Greatest Hits

Fyldigere utvalg

Rock Band: The Beatles kan skilte med en kronologisk karrieremodus som vil få deg til å føle deg som en del av bandet.

Dette er en musikalsk rundtur av de sjeldne og fungerer utmerket som raskt sammendrag av hele karrieren deres. Mye originalt kildemateriell, nytenkende og forseggjorte animasjonssekvenser og et skarpt lydbilde gjør dette til en fryd for sansene.

Jeg kunne ønsket meg langt fyldigere utvalg av låter i kombinasjon med litt mer slagkraftige nyvinninger for å forlenge spillbarheten.

Les også anmeldelsen av Guitar Hero: Metallica

Mange herlige øyeblikk

Alt i alt er dette et frydefullt spill som byr på god musikk og mange herlige øyeblikk, men mye er blitt holdt igjen.

Med flere sanger, videosnutter og større mulighet til å påvirke sangene ville spillet, som bandet, banket seg rett inn i historiebøkene.

Du må for all del løpe og kjøpe, men husk å holde igjen en krone eller to til de mange sangene som vil bli lagt ut for nedlasting.

Les hele anmeldelsen av Rock Band: The Beatles på Spillverket.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Forbruker

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag