Gå til sidens hovedinnhold

Beboere forbauset over forslag om overgang

– Forbausende at utbygger foreslår Nydalenovergang i stedet for undergang. Plan- og bygningsetaten har jo tidligere avvist den muligheten, ifølge Asbjørg Hammer i Heilo Vel-styret.

NYDALEN: Før jul skrev avisen om utbygger av den planlagte Nydalen-undergangen fra enden av Gunnar Schjelerups vei - under jernbanen - og opp til Ring 3 - sin nye plan: Utbyggeren vil lage en overgang i stedet.

Beboere i området, blant annet Heilo Vel, reagerer kraftig på forslaget.

Svært forbausende

– Dette er svært forbausende, da Heilo Vel for flere år siden tok opp denne muligheten med plan- og bygningsetaten,og fikk gjennom samtaler vite at dette ikke er et reelt alternativ, fordi en overgang blir for høy med hensyn til fremkommelighet, sier Asbjørg Hammer fra vellet, til avisen.

Les også: Et steg nærmere undergangen

Heilo vel ber om møte

Vellet har nå kontaktet etaten om dette, og også bedt om informasjon hvorvidt etaten eventuelt har godtatt at den vedtatte fremdriftsplanen for bygging av undergangen sommeren 2011, blir satt til side på grunn av det nye forslaget. Vellet har også bedt plan- og bygningsetaten om det møte i saken, men såvidt avisen kjenner til har vellet ennå ikke fått noe møtetidspunkt med etaten.

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene