RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Beboerne jubler


Jacki Holmboe og styreforman Andreas Helland i Schweigaardsgata BRL håper at en ny barnehage kommer på branntomta i St. Halvardsgate 27. FOTO: DINO PROHIC
Jacki Holmboe og styreforman Andreas Helland i Schweigaardsgata BRL håper at en ny barnehage kommer på branntomta i St. Halvardsgate 27. FOTO: DINO PROHIC
Naboene til branntomta i St. Halvardsgate 27 jubler for at det omsider blir bevegelse i saken.

Gamlebyen: Ekspropriering av branntomta i St. Halvardsgate blir godt mottat av beboere i området. De har helt klare preferanser for tomta.

Dette er en ypperlig tomt for en ny barnehage, sier Jacki Holmboe.

Kampsak

Tomta til barnehagen har over lengre tid vært en kampsak for borettslaget Schweigaardsgt. 90. Homboe har vært leder for en arbeidsgruppe som skulle finne alternative plasseringer til den planlagte barnehageutbygging.

Tomten på Klosterenga, der Omsorgsbygg ville bygge barnehage er det eneste grønnareale i dette området. Dessuten mener vi at tomta er uegnet til barnehage, sier Holmboe.

Beboerne har foreslått tre alternativ plasseringer for barnehagen.

Øyner håp

Den grønne flekken som ligger mellom bygårdene er store deler av dagen i skyggen fra nabobygg.

Det ville vært i barnas beste interesse å legge barnehagen til et sted med litt mer sollys enn her. Vi håper at også politikere innser at tomta i St. Halvardsgata 27 er den beste i denne delen av byen, sier Holmboe.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere