RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bedre enn noen gang

Trygghet og ro preger treningene til GBK uka før seriestart. Trener Rolf Teigen mener de er bedre enn noen gang.

Kaldbakkenfeltet: Treningsleiren i Tyrkia har vært en kjempesuksess og nå er gutta klare for seriestart i 2. divisjon mot Kolstad første påskedag. Det er dette de har trent for. På treningsfeltet på Kaldbakken er det en avslappa og sammenkjørt gjeng som har sine siste treninger før det braker løs.

Scorer mye

En av styrkene våre er nettopp det at vi er så sammenkjørte. 90 prosent av stallen har vært med siden starten for fire år siden, og det samme har jeg. Så der de fleste andre klubber sliter med samhandling, kan vi trene på å utvikle enkeltspillere enda mer, sier Teigen. Som vanlig er det fokus på angrepsspill på treningene.
Det er det vi lever av. Vi scorer masse mål, og vi spiller Norges kuleste fotball. Det er fordi vi spiller etter F'ene; fart fremover og fiffige finesser.

Vinne hver kamp

Fortsatt er målsetningen for sesongen å vinne hver kamp. Men selvom ingen tør å snakke høyt om opprykk, ligger det i kortene at det er den veien klubben vil.
Vi ønsker å bli en toppklubb, men da er det mange andre ting som også skal stemme. Da må vi bli bedre i alle ledd, sier Teigen. Blant annet økonomisk. For tiden er det ingen i stallen til GBK som mottar lønn eller kjøregodtgjørelse. Det vil si at gutta trener opptil 12 dager i uka på helt frivillig basis i tillegg til fulltidsjobb eller skole. Der er hverdagen en helt annet for mange av klubben i de møter i serien.

Hvor er groruddølene?

Teigen ønsker seg mer engasjement i Groruddalen. Selvom det store flertallet i stallen er født og oppvokst i nærmiljøet, er det relativt lite oppmøte på hjemmekampene.
Det er ikke akkurat overfylte tribuner på kampene våre. Men dersom man ønsker å se angrepsfotball og et lag i fremgang så får de komme å se på oss, oppfordrer han.
Det går hvertfall rykter om at 20-30 groruddølinger som studerer i Trondheim skal komme å heie laget sitt frem til seier da GBK serieåpner mot Kolstad borte andre påskedag.

God følelse

GBK reiser uansett nordover med full stall og en god følelse.
Kolstad endte på 11.plass i sin avdeling i fjor. Så det er vel et lag dere bør slå?
Jeg ser aldri på kampene utifra tabellen. Hvis vi skal fokusere på at vi bør slå Kolstad og kampen viser seg å bli vrien er det lett å miste hodet. Vi skal slå Kolstad ved å bryte ned deres sterkeste sider og å finne hvordan vi skal få fram vår egen dyktighet. Vi satser på å ta kontroll over kampen, sier Teigen uredd. Det er imidlertid viktig for GBK å vinne seriestarten.
Da får vi en bekreftelse på at vi er på riktig vei. Men målet vårt er alltid å vinne hver kamp. Punktum.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere