RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bedring i sikte

BU-leder Anders Røberg- Larsen (Ap) opplever ikke dårlige nettsider som et stort problem. Men nå skal de likevel bli bedre.

BYDEL GRORUD: Det er nettopp ansatt ny BU-sekretær, og hun fortjener ros for den jobben hun allerede har gjort. Dessuten er bydelen i en ansettelsesprosess for å få på plass en ny informasjonsmedarbeider. Når vi har alt på plass, vil det bli bedre, sier Røberg-Larsen.

BU-lederen bekrefter likevel at nettsidene har vært dårlige en stund.

Det er ikke mulig å finne så mange opplysninger på nettsiden nå, og det er møter som ikke er blitt annonsert hverken på nettet eller i avisa. Men vi har ikke fått noen voldsomme reaksjoner på dette, sier Røberg-Larsen.

Holder bydelen seg innenfor offentlighetsloven?

Ja, det er ikke et problem. Kaald Thoresen kan ikke forvente å få tilsendt samme opplysninger som BU-representantene. Dersom man henvender seg til servicetorget eller administrasjonen, vil man få opplysningene der. Men hun må gjerne fortsette med å lese andre bydelers sakspapirer og henvende seg til Plan- og bygningsetaten. Jeg syns hun problematiserer dette unødig.

Røberg-Larsen understreker likevel at bydelen jobber for å gjøre det bedre.

Det er enkelte bydeler som har et veldig bra system, slik som Stovner. De er raskt ute med protokollene. Dette har også vi ambisjoner om, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere