RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Begrenset bruk av lysløypene


Pågående anleggsarbeider med løypenettet i og rundt nasjonalanlegget i Holmenkollen innebærer store begrensninger i bruken av lysløypen ved Holmenkollen.
Pågående anleggsarbeider med løypenettet i og rundt nasjonalanlegget i Holmenkollen innebærer store begrensninger i bruken av lysløypen ved Holmenkollen.
Idrettsetaten melder om store begrensninger i bruken av lysløypen ved Holmenkollen.

HOLMENKOLLEN: Pågående anleggsarbeider med løypenettet i og rundt nasjonalanlegget i Holmenkollen innebærer store begrensninger i bruken av lysløypen fra Holmenkollen, via Frognerseteren, Frønsvolltråkka til Ullevålseter. Det melder Idrettsetaten.

Strekningen fra Frognerseteren i retning Ullevålsseteren holdes derimot åpen frem til påsken.

Bakgrunnen for de stengte lysløypene, er at entreprenøren er avhengig av å ta lyset i lysløypa samt bruke første del av veien fra Frognerseteren som anleggsvei. Disse arbeidene vil påvirke bruken av lysløypa.

Oslo kommune har imidlertid i samarbeid med entreprenøren funnet en løsning som innebærer at denne delen av løypetraseen utsettes så lenge som mulig.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere