RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Begrenset servering

Paviljongen i Hvervenbukta har mistet sin skjenkebevilling, men har søkt pånytt, og får nå en tidsbegrenset tillatelse.

Hvervenbukta: Det var delte meninger i BU da saken var oppe på siste møte. SV sa klart at de ikke ville ha alkoholservering der i det hele tatt. Anne Lene Dolmen (Ap) ville gjerne få begrunnelsen for hvorfor stedet mistet bevillingen i 2008, og John Bjørnøy (V) mente det ikke er noe annerledes der nå enn det var siste da BU sa nei til ny bevilling.

Men det ble likevel et flertall for alkoholservering. Men tillatelsen blir sterkt tidsbegrenset - nemlig mellom kl. 22 og 02.30.

Begrunnelsen for dette er at det på fine sommerdager er mange småbarnsfamilier på stranden. Å komme med barna til paviljongen for å kjøpe is er ikke forenlig med at det ved samme disk selges øl og vin .

Den eneste som i klartekst sa ja til bevilling var Trond Hjelmerud (Frp) som mente at virksomhet i paviljongen har et pluss ved seg.

– Mange unge er i Hvervenbukta på sen kveldstid. Er det ingen virksomhet ved serveringsstedet, er det heller ingen voksne som holder et oppsyn med ungdommen, og da kan de råde som de vil, sa Hjelmerud.

Men flertallet gikk altså inn for tidsbegrenset skjenking - etter klokken 22.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere