Gå til sidens hovedinnhold

Bekjemper fattigdom

Stor støttekonsert for et av verdens fattigste land.

Norsk Bangladesh Fadderforening arrangerer: Støttekonsert for Bangladesh mandag 5. mai.

Norsk Bangladesh Fadderforening ønsker å markere arbeidet for våre fadderbarn og rekruttere nye faddere. Bangladesh er et av verdens fattigste land og foreningen forsørger barn på barnehjem og gir de omsorg og mulighet til utdanning.

Kveldens artister er:

Kohinoor
Haddy N`njeQueendom
Sigmund Groven og Iver Kleive
Kari Iveland og Hilde Heltberg
Håvard Lindtvedt og Holmentrollene

Det koster 200 kroner å komme inn. 18 års aldersgrense

Kohinoor Nordberg

Kohinoor Nordberg (født 1973 i Dhaka, Bangladesh), ble av Dagbladets lesere kåret til årets nordmann i 2007. Hun er artist, sanger og skuespiller. Hun har utdannelse fra Statens balletthøyskole og har medvirket i musikaler i blant annet Oslo og Stockholm. Hun komponerer også musikk, og er plateaktuell med "Kohi de Browny", produsert av Tommy Tee. Hun er datter av instruktøren og radiomannen, Nils Nordberg, som vil være kveldens konferansier.

Haddy N'jie

Haddy N'jie (født 1979 i Oslo) er artist og journalist. Hun har jobbet i NRKs nyhetsprogram Dagsrevyen, og er fast lørdagsspaltist i Dagbladet. Hun er for tiden plateaktuell med sitt andre album, "Welcome home", som har fått svært god mottakelse i norsk presse. Hun er dessuten et av fem medlemmer i gruppa.

Queendom

Queendom er Norges første humor- og revygruppe bestående av norsk-afrikanske kvinner. Gruppen ble etablert våren 1999 og består av skuespillere, sangere, skribenter og journalister med lang erfaring fra scene, radio og TV. Deres forestilling "Integrert som faen" har fått strålende kritikker.

Sigmund Groven

Sigmund Groven (født i 1946 i Heddal, Telemark) er musiker og komponist. Sigmund Groven blir regnet som en av verdens beste på munnspill, og har holdt konserter over hele verden. Han har gitt ut flere plater, medvirket i flere programmer på radio og fjernsyn og mottatt en rekke priser og utmerkelser.

Iver Kleive

Iver Kleive er en av Norges fremste musikere, mest kjent for sitt virke som organist og korleder. Han har vært solist med Oslo Filharmoniske Orkester, og var fast pianist i Kringkastingsorkesteret i en 10-årsperiode. Han er en improviserende musiker som veksler mellom klassisk og pop, folkemusikk og jazz.

Kari Iveland

Kari Iveland (født i 1962 i India) er vokalist og tekstforfatter. Etter oppvekst i Sylhet i Bangladesh, flyttet hun til Norge og studerte musikk, og jobbet siden som frilansvokalist og tekstforfatter. Hun har medvirket på utgivelser med blant annet Odd Børretzen, Jan Werner Danielsen og Øystein Sunde.

Håvard og Holmentroll.

Håvard og Holmentroll. Dette koret har en lang merittliste med spennende artister som Anita Hegerland, May Britt Andersen og Kåre Conradi.

Reklame

Black Friday: De 11 beste kuppene du gjør hos Hifi Klubben