Bekkelaget-saken: - 17-åringen hadde milliongjeld

Oslo 20140919. Teknikere fra politiet undersøker eneboligen på Bekkelaget i Oslo der to personer ble skadd i en voldsepisode fredag. En person er pågrepet i forbindelse med hendelsen. Sønn (17) knivstakk sin far og bror (19).

Oslo 20140919. Teknikere fra politiet undersøker eneboligen på Bekkelaget i Oslo der to personer ble skadd i en voldsepisode fredag. En person er pågrepet i forbindelse med hendelsen. Sønn (17) knivstakk sin far og bror (19). Foto: Torstein Bøe (NTB Scanpix)

Den 17 år gamle gutten som angrep faren og broren med kniv på Bekkelaget i Oslo, skal ha pådratt seg milliongjeld på gambling på nett.

02.10.14 05:34

Ifølge VG skal disse opplysningene være en sentral del av politiets etterforskning av motivet for knivstikkingen 19. september.

Politiet har angivelig avdekket at 17-åringen skaffet seg tilgang til og misbrukte flere kredittkort. Noen av disse skal tilhøre velstående familievenner og foreldre av venner.

Gutten skal ha drevet med gambling hos nettbaserte spillselskaper og spilt bort et millionbeløp. Han har primært satt penger på fotballkamper, ifølge VG.

– Vi kan ikke kommentere dette av hensyn til etterforskningen i saken, sier politiadvokat Tina Bjarkø Helleland i Oslo politidistrikt.

Heller ikke tenåringens forsvarer, advokat Bjørn Rudjord, ønsker å kommentere VGs opplysninger.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.