Bekkelaget-saken: – 17-åringen spilte bort millionbeløp

17-åringen som er siktet for drapsforsøk på sin 52 år gamle far og 19 år gamle bror på Bekkelaget i Oslo skal ha spilt bort et millionbeløp hos nettbaserte spillselskaper. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix

17-åringen som er siktet for drapsforsøk på sin 52 år gamle far og 19 år gamle bror på Bekkelaget i Oslo skal ha spilt bort et millionbeløp hos nettbaserte spillselskaper. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix Foto: Foto: Torstein Bøe, NTB Scanpix

Den 17 år gamle gutten som angrep faren og broren med kniv på Bekkelaget i Oslo, skal spilt bort millionbeløp på gambling på nett.

BEKKELAGET: Ifølge VG skal disse opplysningene være en sentral del av politiets etterforskning av knivstikkingen 19. september.
Politiet har angivelig avdekket at 17-åringen skaffet seg tilgang til og misbrukte flere kredittkort. Noen av disse skal tilhøre velstående familievenner og foreldre av venner.

Les også: Uforståelig familiedrama

Gutten skal ha drevet med gambling hos nettbaserte spillselskaper og spilt bort et millionbeløp. Han har primært satt penger på fotballkamper, ifølge VG.

– Vi kan ikke kommentere dette av hensyn til etterforskningen i saken, sier politiadvokat Tina Bjarkø Helleland i Oslo politidistrikt.
Heller ikke tenåringens forsvarer, advokat Bjørn Rudjord, ønsker å kommentere VGs opplysninger.

17-åringen har erkjent at han stakk ned faren og broren, men har ennå ikke tatt stilling til straffskyld. Han er for tiden innlagt til observasjon på Dikemark sykehus.

Les også: Sønn siktet for drapsforsøk på far og bror

Både den 19 år gamle broren og den 52 år gamle faren fikk alvorlige skader, men begge er nå utskrevet fra sykehus. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.