Bekkelaget-saken: – 17-åringen spilte bort millionbeløp

17-åringen som er siktet for drapsforsøk på sin 52 år gamle far og 19 år gamle bror på Bekkelaget i Oslo skal ha spilt bort et millionbeløp hos nettbaserte spillselskaper.

17-åringen som er siktet for drapsforsøk på sin 52 år gamle far og 19 år gamle bror på Bekkelaget i Oslo skal ha spilt bort et millionbeløp hos nettbaserte spillselskaper. Foto: Torstein Bøe (NTB Scanpix)

Den 17 år gamle gutten som angrep faren og broren med kniv på Bekkelaget i Oslo, skal spilt bort millionbeløp på gambling på nett.

02.10.14 12:04

BEKKELAGET: Ifølge VG skal disse opplysningene være en sentral del av politiets etterforskning av knivstikkingen 19. september.

Politiet har angivelig avdekket at 17-åringen skaffet seg tilgang til og misbrukte flere kredittkort. Noen av disse skal tilhøre velstående familievenner og foreldre av venner.

FØLG SAKEN:

Faren skrevet ut etter sønnens (17) knivangrep

Storebror utenfor livsfare etter knivstikkingen

Vil ha svar på tilregnelighet for 17-åring

Sønn siktet for drapsforsøk

Gutten skal ha drevet med gambling hos nettbaserte spillselskaper og spilt bort et millionbeløp. Han har primært satt penger på fotballkamper, ifølge VG.

– Vi kan ikke kommentere dette av hensyn til etterforskningen i saken, sier politiadvokat Tina Bjarkø Helleland i Oslo politidistrikt.

Heller ikke tenåringens forsvarer, advokat Bjørn Rudjord, ønsker å kommentere VGs opplysninger.

17-åringen har erkjent at han stakk ned faren og broren, men har ennå ikke tatt stilling til straffskyld. Han er for tiden innlagt til observasjon på Dikemark sykehus.

Både den 19 år gamle broren og den 52 år gamle faren fikk alvorlige skader, men begge er nå utskrevet fra sykehus. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.