RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bekrefter enighet

Morten Neeb i ridehuskomiteen ved Søndre Nordstrand rideklubb bekrefter at klubben og kommunen er enige om plassering av ridehuset.

Lofsrud: Nå gjenstår bare ett hinder før første spadetak kan tas, og ridehuset føres opp.

Endrer planene

Sammen med byråden, Viken fjernvarme og energigjenvinningsetaten har rideklubben kommet til enighet. Planen går ut på å snu den eksisterende utendørs ridebanen, og legge et nytt ridehus ved siden av denne.

Biobrenselutredningen vil ta mange år. For at vi skal slippe å vente så lenge har vi blitt enige om å snu utebanen og legge ridehuset parallelt med den for kanskje å komme unna biobrenselanlegget, sier Neeb.

God stemning

Neeb kan forsikre at det er rimelig høy stemning blant brukerne av rideklubben etter enigheten.

Nå mangler kun omregulering av tomten slik at vi kan begynne arbeidet, sier Neeb.

Viken fjernvarme har ifølge Neeb gått med på å betale alle ekstraomkostninger klubben vil få ved flyttingen av eksisterende bane og ridehusplanene.

Vi er godt fornøyd med dette, og det er i tillegg snakk om plaster på såret penger, sier Neeb.

Skissene av det planlagte biobrenselanlegget har plassert anlegget midt oppå det planlagte ridehuset. For at klubben skal få det etterlengtede ridehuset har partene nå inngått denne avtalen. Tomten der biobrenselanlegget er vurdert plassert blir låst for bebyggelsesplaner inntil planarbeidet er ferdig.

Når det gjelder faren for å få biobrenselanlegget vegg i vegg med gården, mener Neeb det må være lokalpolitikernes jobb å kjempe imot dette.

Når den tid kommer skal vi selvsagt si at vi ikke ønsker det så tett innpå, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere