*Nettavisen* Nyheter.

Benk for slitne ben

Snefreseren ødela hvilebenken i Ekebergveien mellom Skovheim og Sæter. Nå har Nordstrand vel sørget for ny benk for slitne ben.

Nordstrand: - Den nye benken brukes mye. Jeg sa i fra på et velmøte for en stund siden at vi trengte en ny benk akkurat her. Det er flott at den nå er på plass, sier Eilert Carlsen som "vokter" benken fra kjøkkenvinduet sitt.

Mange har henvendt seg til Nordstrand vel etter at den gamle benken ble ødelagt sist vinter. Nestformann Jarle Abelson synes det er hyggelig at bydelens beboere setter så stor pris på de rundt 15 benkene som er plassert på steder det er behov for å få seg en pust i bakken.

Vi vet det er manger eldre som trenger en liten hvil på vei til butikk og eldresenter. Særlig har beboerne på Skovheim savnet akkurat denne benken i Ekebergveien. De synes det er langt å gå til Sæter etter at servicelinjen ble nedlagt, sier Abelson.

Benkene skal være til hygge og nytte. Nordstrand vel bruker mye penger på innkjøp og også på vedlikehold.

Det er viktig for oss at folk sier i fra når de ser benker som er ødelagt eller tilgriset. Velet ønsker at benkene skal være helt i orden, og vi oppfordrer de som har tid og lyst til å hjelpe oss med med vedlikeholdet. Det er bare å melde seg, oppfordrer Abelson.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.