RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ber byrådet rydde opp i Brinken


Brinken 2 bærer preg av å være nedslitt.
Brinken 2 bærer preg av å være nedslitt.
Både Ap og KrF har bedt byrådet om å rydde opp i situasjonen i Brinken 2.

KAMPEN: KrF mener at ansvarsforholdene for vaktmestertjenestene i Brinken må klargjøres, slik at de ansvarlige gjør de jobbene de skal gjøre. Vi vil gjerne ha oppussing av gården, gjerne av krisepakkepengene dersom det er et prosjekt som kan gjennomføres i 2009, sier varaordfører Aud Kvalbein (KrF).

Ber om krisepakkemidler

Hun har nå stilt flere skriftlige spørsmål til byrådet, der hun ber om en avklaring på ansvarsforholdene rundt vedlikehold i Brinken 2.

Også Arbeiderpartiets Håkon Haugli har stilt en rekke spørsmål til byrådet rundt både løpende vedlikehold og oppussing i Brinken 2, der han blant annet etterspør tiltak i kommunale boliger som et ledd i krisepakka fra Regjeringen.

Boligene må spres

Aud Kvalbein (KrF) støtter forslaget om krisepakkemidler, men påpeker at vedlikeholdet må kunne gjennomføres i løpet av 2009. Hun er opptatt av at Oslo kommune jobber med en snuoperasjon for de kommunale boligene, men påpeker at dette vil ta tid.

Når det gjelder de kommunale boligene, er det vedtatt at disse skal spres mest mulig i byen og inngå i ordinære boligstrøk, ikke være egne svære blokker. Men en slik snuoperasjon vil ta mange år, sier hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere