RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ber kommunen prioritere Ensjø-tomt

Fylkesmannen ber kommunen prioritere behandlingen av et rivevedtak på Ensjø, og ber nå om å få utlevert alle saksdokumentene.

ENSJØ: I forrige uke skrev Østkantavisa om beboere på Ensjø som er i harnisk, etter at OBOS fikk tillatelse til å rive et bygg på nabotomta deres i Ensjøveien 25. Rivingsvedtaket innebærer at beboernes eksisterende lekeplass og parkeringsplasser forsvinner, uten at de får noen form for erstatning. Naboene har krevet hevd på deler av tomta, og har via sin advokat sendt en begjæring til Fylkesmannen, som er klageinstans etter at kommunen har avslått å utsette saken, til etter at spørsmålet om hevd er avgjort.
I følge informasjonsrådgiver i Plan- og bygningsetaten (PBE), Atle Jan Larsen skal OBOS ha fått helt normal saksbehandling på rivingsvedtaket, til tross for at Østkantavisa kjenner til at det er direktør Ellen de Vibe, og ikke saksbehandler i PBE som har signert vedtaket.
Det har vært helt normal saksbehandling i denne saken, det har ikke vært noen hastebehandling, sa han til Østkantavisa forrige uke.
Naboene ønsker imidlertid ikke å gi opp saken, og avventer Fylkesmannens vedtak i saken, til tross for at OBOS nå har satt opp et rivningsgjerde på tomta.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere