RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ber legene rydde opp etter ti år


FJERNES: Bydelsutvalget (BU) på Søndre Nordstrand vil i kveld be bydelsdirektør Jan Hagen finne en løsning sammen med legene på Klemetsrud legesenter.
FJERNES: Bydelsutvalget (BU) på Søndre Nordstrand vil i kveld be bydelsdirektør Jan Hagen finne en løsning sammen med legene på Klemetsrud legesenter. Foto: FOTO: ARNE VIDAR JENSSEN
Dispensasjonen gikk ut for ti år siden, nå ber BU bydelen fjerne brakkene hvor Klemetsrud Legesenter holder til.

KLEMETSRUD: – Nå må det gjøres noe der, enten at legene finner nye lokaler eller at det bygges noe nytt der. Det har gått langt ut over fristen og det er tragisk at man ikke har funnet en løsning, sier Tore Rønning (Ap), leder i Miljø og teknisk komité i bydelen.

Brann

Legesenteret ble ødelagt i brann i februar 2000 og de midlertidige brakkene satt opp like etterpå. Plan og bygningsetaten ga da dispensasjon til dette, med frist til 1. juli 2002. Snart ti år etter står brakkene der fortsatt.

LES MER OM BU- SAKENE SOM SKAL BEHANDLES I KVELD HER

Bydelsutvalget vil i kveld (torsdag) klokken 19 be bydelsdirektøren og legene fjerne brakkene og rydde opp på tomten, med siste friste ved utgangen av året.

Sitter på løsningen selv

Det har en tid vært snakk om at legesenteret skulle inn i nybyggene ved Mortensrud senter, men denne prosessen har strandet på grunn av dyr leie.

Bydelsutvalget tilbød også legesenteret en hjørnetomt rett ved Mortensrud og Lofsrud skole for noen år siden, men dette ga heller ingen resultater.

– Vi venter nå med lengsel og smerte på hvordan legene tenker videre på denne saken. Man må finne en løsning og jeg tror det er legene og fysioterapeutene som selv sitter på de, sier Tore Rønning.

Taus

Bydelsdirektør Jan Hagen har ikke svart på våre henvendelser om saken.

Nordstrands Blad har også forsøkt å få en kommentar fra Klemetsrud legesenter, men de har ikke ønsket å kommentere saken.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere