RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sykehjemmene skal bli enda bedre enn hva der i dag
Sykehjemmene skal bli enda bedre enn hva der i dag

Ber pårørende om råd

Pårørende i Oslo skal hjelpe sykehjemmene til å bli enda bedre enn hva de er i dag.

Pårørende til sykehjemsbeboere i Oslo vil i disse dager motta et spørreskjema i posten, og ved å svare på skjemaet kan man bidra til å forbedre sykehjemmets tjenester.



Brevet de pårørende har mottatt innholder et spørreskjema bestående av fire eller fem sider. Øverst på første side er det trykket et passord som kan brukes for dem som vil svare på internett.



Klikk her for skjema

Skal bedre tilbudet

- Vi er opptatt av å skape et bedre tilbud til beboerne ved våre sykehjem. Da er det viktig for oss å vite hvordan du som pårørende opplever kvaliteten, melder Oslo kommune på sine hjemmesider.

Hensikten med denne undersøkelsen er å forbedre kvaliteten på den hjelpen de skal gi sykehjemsbeboerne.

- Vi har derfor laget en pårørendeundersøkelse og håper du har anledning til å delta. Ved å svare på spørsmålene vil du gi oss en god oversikt over hva vi bør forbedre.

Fra telefon til internett

Tidligere er pårørende blitt intervjuet per telefon for å svare på vegne av sin nærstående beboer som ikke er i stand til å svare selv.

Opplegget i år er at alle pårørende inviteres til å svare, denne gangen på egne vegne. En beboerundersøkelse er nylig gjennomført og vil publiseres i nærmeste fremtid.

Kun for langtidsplasser

Merk at det bare er pårørende til langtidsbeboere som blir invitert til å svare.

Pårørende til dagsenterbrukere og beboere på korttids-, aldershjem- og rehabiliteringsplass vil altså ikke motta noe spørreskjema denne gangen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere